Sneakers

Står du i valet att välja skor till ditt barn? Utforska vårt utbud av sneakers från kvalitetsmärken som Viking, Puma, Nordbjørn, Leaf och Superfit. Här hittar du allt från vattentäta sneakers med Gore-tex-skydd och mysiga fodrade sneakers till roliga blinkande sneakers som lyser upp barnens alla steg.
512 träffar.

Vilka sneakers ska barnen ha? 

Att välja rätt par sneakers till dina barn kan vara avgörande för deras dagliga äventyr. Oavsett om de utforskar lekplatsen, är på väg till skolan eller ger sig ut på en helgutflykt med familjen måste deras skor stödja och skydda deras aktiva små fötter.

När det gäller sneakers för barn finns det en rad olika alternativ på marknaden. Men för föräldrar som letar efter den ultimata kombinationen av hållbarhet, komfort och stil finns det några viktiga egenskaper som sticker ut. Vattentäta sneakers är ett måste för oförutsägbara vattenpölar och regniga dagar. Låt oss då inte glömma Gore-tex-sneakers, som är mästare på vattentätt skydd som andas. Dessa sneakers är tillverkade med ett membran som släpper ut fukt samtidigt som det håller vattnet ute, så att fötterna hålls torra och bekväma hela dagen. Varumärken som Viking, Superfit och Ecco förstår detta behov och har designat sneakers som håller de små tårna torra, oavsett väder.

För de upptäcktsresande som inte låter lite kyla stoppa dem är fodrade sneakers perfekta. De ger ett extra lager värme, vilket gör dem perfekta för kyligare dagar och ser till att det roliga inte tar slut när temperaturen sjunker. Med den ombonade komfort som fodrade sneakers ger, kan du se på ditt barns leende att hen tar varje steg med stort självförtroende .

Som en lite roligare touch är blinkande sneakers en hit bland den yngre publiken. De lyser inte bara upp vilken outfit som helst med sina lekfulla lampor, utan hjälper också till att hålla barnen synliga i sämre ljusförhållanden. Det är sneakers som barnen inte kan vänta med att ta på sig och visa upp för sina vänner!

Sneakers för alla årstider

Sneakers är mångsidiga skor som tillgodoser behoven hos aktiva barn under alla säsonger. När du väljer det perfekta paret ska du tänka på sneakers som är anpassningsbara. Skor som passar de flesta årstider är inte bara ekonomiskt fördelaktiga utan förenklar även beslutsprocessen för upptagna familjer.

Under vår och sommar är det viktigt med en god andningsförmåga. Sneakers för barn som ger bra luftcirkulation kan hjälpa till att förebygga svettiga fötter och det obehag som följer med det. Sådana sneakers har ofta en lätt vikt, vilket gör att barnen kan leka och busa utan att känna sig tyngda. Hos Jollyroom hittar du även ett brett urval av sneakers som är tvättbara i maskin – allt för att förenkla din vardag. 

Hösten kräver robustare skor när marken täcks av löv och regnet börjar dugga tätt. Vattentäta sneakers är perfekta under den här årstiden eftersom de skyddar mot våta förhållanden. Att hoppa i vattenpölar blir ett sorglöst tidsfördriv snarare än en anledning till oro. Vintern kräver lite mer av skorna - isolering blir avgörande. Fodrade sneakers är hjältarna här och fungerar som en mysig barriär mot kylan. 

Med det perfekta paret sneakers kan du vara säker på att oavsett vad som händer utomhus så kommer dina barn att vara utrustade för att tackla det med lätthet och komfort. I vårt sortiment på Jollyroom hittar du sneakers för alla årstider, med det senaste inom skoteknik och design. Vårt utbud inkluderar skor från pålitliga och omtyckta märken som Puma, Leaf, Superfit, Viking och Nordbjørn