Regnkläder

Lite regn ska inte hindra ditt barn från att vara ute i den friska luften. Bläddra bland vårt sortiment av både fodrade och ofodrade regnkläder och hitta den perfekta regnjackan, regnbyxorna, regnstället eller regnoverallen för ditt barn, baby eller junior! Vi har ett brett utbud med flera bäst-i-testmodeller.
366 träffar.

Håll dina småttingar torra med kvalitetsregnkläder för barn

När molnen hopar sig och regndropparna börjar falla finns det ingen anledning att sluta leka utomhus. Regniga dagar är tillfällen att plaska i vattenpölar och njuta av naturen, men då är det viktigt att ha rätt plagg på sig. Vårt urval av regnkläder för barn ser till att dina barn håller sig torra, mysiga och redo för alla väder som kommer i deras väg.

Eftersom vi förstår vikten av att hålla barnen skyddade mot väder och vind har vi tagit fram en omfattande kollektion med regnkläder som barnen kommer att älska och som föräldrarna kan att lita på. Vi har fodrade regnställ, regnjackor och regnbyxor för de kallare dagarna, men även ofodrade regnplagg som du kan lita på i ur och skur. Våra regnkläder är inte bara vattentäta, de är också snygga, slitstarka och bekväma. Oavsett om du är ute efter ett livfullt tryck som lyser upp en grå dag eller en klassisk enfärgad modell som matchar allt, så erbjuder vi regnkläder för barn med både variationsmöjligheter och kvalitet. De är tillverkade för att tåla lekglädjen hos barn som inte låter lite regn förstöra deras dag.

Hitta ditt barns nya regnkläder på Jollyroom

På Jollyroom är vi stolta över att vara Nordens största barn- och babybutik på nätet som erbjuder allt det viktigaste din familj behöver, inklusive ett stort urval av regnkläder i toppklass. Upptäck märken som sätter standard för kvalitet och hållbarhet när det gäller barnkläder, så som Didriksons, Reima, Nordbjørn och Petite Chérie Atelier

Didriksons och Reima är pionjärer när det gäller att tillverka högkvalitativa och hållbara kläder. Deras produkter tillverkas för att skydda dina barn från väder och vind, så att de kan njuta av utomhuslivet utan att riskera att bli blöta. För moderiktiga regnställ du kan lita på är Petite Chérie Atelier och Nordbjørn perfekta val – med dessa regnplagg är möjligheterna till skoj oändliga. Med justerbara passformer som passar växande barn och robusta material som håller säsong efter säsong är det ett klokt val för alla familjer att investera i. 

Varje varumärke i vår kollektion delar vårt engagemang för kvalitet - eftersom vi förstår att du som förälder vill ha regnkläder som är lika tåliga och dynamiska som dina barn. Du vill ha plagg som klarar otaliga äventyr och tvättar, och därför har vi samlat välkända varumärken som föräldrar har lärt sig att lita på. Som förälder vet vi även att du förstår vikten av att balansera säkerhet, komfort och stil när det gäller dina barns kläder. Det är därför vår kollektion med fodrade regnoveraller, regnställ, regnbyxor och jackor uppfyller alla dessa krav och mer därtill. När det gäller regnkläder för barn täcker vårt urval från Jollyroom varje barns behov, vilket innebär att du tryggt kan förbereda dina småttingar för att plaska runt i både regn som solsken. Lycka till i regnrusket!