• Maxi-Cosi-header-1920x700.jpg

Maxi-Cosi

På Jollyroom hittar du ett stort utbud av Maxi-Cosi bilbarnstolar och barnvagnar. Maxi-Cosi är ett klassiskt märke som ger skydd av bästa klass för bebisar och barn. Märket erbjuder uppskattade bilstolar och barnvagnar i många olika modeller som alltid är godkända enligt senaste säkerhetsnormer och har ett tilltalande utförande.

85 träffar.

En bekväm testvinnare

Maxi-Cosi är ett prisbelönat varumärke, som fokuserar på smarta lösningar med barnets säkerhet i centrum. Det handlar ju trots allt om nya och ömtåliga liv, och då kan man inte göra avkall på kvalitet eller säkerhet. Maxi-Cosis produkter är testade och godkända enligt de senaste riktlinjerna för säkerhet, till exempel i-Size, och kan därför garantera säkra produkter för dig och ditt barn. i-Size är en europeisk standard för bilstolar som trädde i kraft 2013, och har högre krav på säkerhet än tidigare riktlinjer.

Förutom några av marknadens bästa bilbarnstolar har Maxi-Cosi också många andra produkter som gör vardagen enklare för småbarnsfamiljen, till exempel sätesskydd, speglar, insekts- och solskydd, och massor av andra produkter som gör åkturen smidigare och roligare. Med praktiska Travel System-lösningar är det dessutom lätt för dig och din familj att flytta från bil till barnvagn – med ett klick fäster du ditt babyskydd från Maxi-Cosi i din barnvagn och kör vidare på utflykten. Maxi-Cosis babyskydd är kompatibla med vagnar från många andra varumärken.

Maxi-Cosi satsar ständigt på produkter med snygg design och hög komfort, och att de ska vara enkla att använda för alla kunder. Tack vare erfarenhet och en ständig strävan mot att bli bättre, kan du med Maxi-Cosi vara säker på att du får produkter tillverkade för dina behov.

Det bästa från Maxi-Cosi

På Jollyroom har vi flera säkra bilbarnstolar och barnvagnar från Maxi-Cosi, ett klassiskt varumärke du som förälder kan lita på. Vi har ett stort utbud av olika bilstolsmodeller, som alla så klart är godkända enligt gällande standarder och föreskrifter. Välj mellan flera babyskydd, bältesstolar och bilbarnstolar, beroende på ditt barns vikt och ålder. Eller köp ett komplett paket med både stol och utvalda tillbehör. På Jollyroom har vi prisgaranti, så att du kan vara säker på att du får Maxi-Cosis produkter till riktigt bra priser.