Badrummet

Badrummet är ett av husets viktigaste rum och rummet där barnen både startar och avslutar dagen. Här finner du allt du behöver till badrummet för barnet och babyn. I Jollyrooms sortiment hittar du allt från smarta badbaljor och badstolar till pottor och badtermometrar från några av marknadens mest älskade varumärken!
314 träffar.

Barnens alla produkter för badrummet

När det gäller att skapa ett inbjudande och funktionellt badrum för barn handlar det om att integrera lek, säkerhet och lärande. Badrummet är inte bara en plats där man tvättar sig, utan en plats där barnets självständighet utvecklas, från potträning med lekfulla pottor och ergonomiska toasitsar till att nå handfatet med hjälp av starka, stabila ståpallar. Nyckeln till ett barnvänligt badrum är att se till att varje del uppmuntrar till självständighet samtidigt som säkerheten har högsta prioritet.

I samma ögonblick som vattnet börjar rinna börjar de mysiga badstunderna - en speciell ritual för både föräldrar och barn. Det är den dyrbara tiden i lödder och bubblor, där fniss ekar från kaklet, och små barn upptäcker glädjen i att plaska runt. För att göra dessa stunder ännu mer speciella kan du överväga att lägga till rätt detaljer för en bekväm och lockande badupplevelse.

Börja därför med att titta på badbaljor och badstöd eller produkter till badkaret som är särskilt utformade för att vara bekväma och säkra för dina små. Introducera badstolar som håller bebisar säkert upprätt och badmattor som förhindrar att de halkar, vilket garanterar en säker miljö för barn i alla åldrar.

Att hålla koll på vattentemperaturen är även enkelt med badtermometrar, så att du kan känna dig trygg när ditt barn ska bada. Och när det är dags att runda av badet så har vi badcapes med fantasifulla mönster för att omsluta ditt barn i värme och komfort.

Hos oss på Jollyroom finner du ett brett utbud av produkter till badrummet för barn och baby från marknadens absolut populäraste varumärken, som Beemoo, DOLU, Twistshake, Stokke, OkBaby och massa mer!