√Ąr det dags att b√∂rja pottr√§na med ditt barn? En potta √§r det naturliga f√∂rsta steget f√∂r ditt barn n√§r det √§r dags att sluta anv√§nda bl√∂jor och l√§ra sig g√• p√• toaletten. H√§r finner du ett stort utbud av pottor i olika utf√∂randen och modeller som garanterat g√∂r √∂verg√•ngen till potta lite smidigare. V√§lj mellan produkter fr√•n varum√§rken som OKBaby, BabyBj√∂rn, Kaxholmen och Rotho!
71 träffar.

A och O för en bra potträning

När du ska börja potträna ditt barn är det viktigt att ha en rejäl och bekväm, och varför inte också fin, potta som ditt barn tycker om. Vid köpet av den första pottan kan det vara bra att ha några saker i åtanke – den ska vara skön för ditt barn att sitta på, enkel att rengöra och tömma, och stabil när ditt barn rör sig. Många pottor har även smarta funktioner som gör pottan enkel att ta med när ni ska iväg och som gör att pottan kan extraknäcka som en bra pall åt ditt barn i badrummet!


Hitta ditt barns nya potta hos oss

Här på Jollyroom hittar du ett stort utbud av pottor i fina och stilrena färger och former till ditt barn. Vi har dessutom roliga pottor utformade som djur och insekter. Många av pottorna har höga stänkskydd, är ergonomiskt utformade för barnets komfort och enkla att hålla rena. Vi har också bekväma toalettsitsar som underlättar ditt barns övergång från potta till toaletten. Toalettsitsarna passar bra till alla standardiserade toaletter och är roliga för barnen att sitta på. Med små steg tar ditt barn sig från pottan till att använda en vanlig toalett helt själv.

Hos oss hittar du kända varumärken som BabyBjörn, My Carry Potty, OKBaby, UBBI och många andra till bra priser. Ta en titt i vårt breda sortiment och hitta den som passar ditt barn bäst. Vi vill att du ska bli 100 % nöjd när du handlar dina barn- och babyprodukter hos oss, därför har du alltid 14 dagars ångerrätt och öppet köp i 365 dagar när du handlar hos oss. Välkommen in och hitta ditt barns nya potta!