Kundservice

Om oss

Jollyroom är Nordens största e-handelsföretag inom barn- och babyprodukter. Vi har allt du behöver för barnen, från 0 till 12 år, samt ett heltäckande sortiment för gravida.

Jollyroom etablerades 2010 och vi finns i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Österrike och Tyskland. Vår verksamhet har 450 fantastiska medarbetare, 225 på heltid och resterande på behovsbasis. Vi har marknadens största lager på över 85 000 kvm och lagerför varor till ett värde av över 400 miljoner kronor. I år kommer vi att passera 2 miljon registrerade kunder. Vårt mål är att erbjuda dig som kund den bästa upplevelsen. Jollyroom hjälper dig före och efter ditt köp via e-post och telefon, vi erbjuder 365 dagars öppet köp och prisgaranti. Verksamheten har solida finanser vilket ger våra kunder, anställda och samarbetspartners trygghet i att vi finns kvar på marknaden i ett långsiktigt perspektiv.

Vi skickar din beställning med Postnord. 

Grundarna bakom Jollyroom har arbetat med e-handel sedan 1996. Tidigare har vi arbetat med uppbyggnaden av flera ledande e-handelsaktörer i Norden, bland annat Komplett Group och Fjellsport Group. De senaste 21 åren har vi haft förmånen att leverera över 10 miljoner paket till nordiska konsumenter. Gemensamt för satsningarna har varit att ge kunderna ett bättre alternativ genom en kostnadseffektiv internetbaserad affärsmodell.

Tveka inte att kontakta oss vid frågor eller om du önskar mer information. Du når oss på kundservice@jollyroom.se eller 031-310 00 00. Du är även välkommen att följa oss via Facebook, Instagram, nyhetsbrev och Linkedin.

Bästa hälsningar

Ole Sauar, VD
Jollyroom AB, organisationsnummer: 556815-7159
Nätbutik: www.jollyroom.se