Om oss

Jollyroom är Nordens största e-handelsföretag inom barn- och babyprodukter. Vi har allt du behöver för barnen, från 0 till 12 år, samt ett heltäckande sortiment för gravida.

Jollyroom etablerades 2010 och vi finns i Norge, Sverige, Danmark, Finland och Tyskland. Vår verksamhet har 300 fantastiska medarbetare, 200 på heltid och resterande på behovsbasis. Vi har marknadens största lager på över 30 000 kvm och lagerför varor till ett värde av över 150 miljoner kronor. I år kommer vi att passera 1 miljon registrerade kunder. Vårt mål är att erbjuda dig som kund den bästa upplevelsen. Jollyroom hjälper dig före och efter ditt köp via e-post och telefon, vi erbjuder 365 dagars öppet köp och prisgaranti. Verksamheten har solida finanser vilket ger våra kunder, anställda och samarbetspartners trygghet i att vi finns kvar på marknaden i ett långsiktigt perspektiv.

Vi skickar din beställning med Postnord. 

Grundarna bakom Jollyroom har arbetat med e-handel sedan 1996. Tidigare har vi arbetat med uppbyggnaden av flera ledande e-handelsaktörer i Norden, bland annat Komplett Group och Fjellsport Group. De senaste 21 åren har vi haft förmånen att leverera över 10 miljoner paket till nordiska konsumenter. Gemensamt för satsningarna har varit att ge kunderna ett bättre alternativ genom en kostnadseffektiv internetbaserad affärsmodell.

Tveka inte att kontakta oss vid frågor eller om du önskar mer information. Du når oss på kundservice@jollyroom.se eller 031-310 00 00. Du är även välkommen att följa oss via Facebook, Instagram, nyhetsbrev och Linkedin.

Bästa hälsningar

Ole Sauar, VD

Jollyroom AB, organisationsnummer: 556815-7159
Nätbutik: www.jollyroom.se

 

 

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och ta del av de senaste nyheterna och rabatterna!

 

På Jollyroom.se hittar du Nordens största utbud av produkter för barnfamiljen. Hos oss handlar du snabbt, enkelt och alltid till de lägsta priserna. Med 365 dagars öppet köp och en mycket kompetent kundtjänst kan du känna dig trygg att handla hos oss. I vårt sortiment hittar du barnvagnar, bilstolar, kläder för barn och baby, produkter för mamman, massor av inspirerande inredning, leksaker, babyprodukter och mycket mer. Vi erbjuder produkter från välkända varumärken så som Britax, Maxi-Cosi, Baby Jogger, BabyBjörn, Didriksons, Sebra, KidKraft, Ergobaby, Philips Avent, Neonate, Cybex, LEGO och många fler. Välkommen in och kika runt i Nordens största barn- och babybutik på nätet!

Produkten har lagts i kundvagnen
Produkterna har lagts till i varukorgen