Beemoo2.0-header-1920x700.jpg
Beemoo2.0-header-1920x700_version2.jpg
  • Läs om Beemoos Integritetspolicy
    Genom att använda hashtaggen #beemoo och eller #yesbeemoo i sociala medier godkänner du följande:
    Du beviljar Beemoo en icke-exklusiv, royaltyfri, global licens att använda ditt användarnamn och eventuella foton och/eller rörligt material som du har taggat med #beemoo och eller #yesbeemoo för marknadsföring på webbplatser, i e-postmeddelanden, i sociala medier – Beemoo -kanaler och betalda sociala medier samt andra marknadsföringskanaler som Beemoo eller våra samarbetspartners använder.
    Beemoo kan använda, reproducera, distribuera, kombinera med annat material, ändra och/eller redigera ditt innehåll efter eget gottfinnande. Du intygar och garanterar härmed att (i) du äger alla rättigheter i och till ditt innehåll, (ii) du har tillstånd från alla personer som förekommer i ditt innehåll att bevilja rättigheterna här, (iii) du är 18 år eller äldre och (iv) Beemoos användning av ditt innehåll inte kommer att bryta mot någon tredje parts rättigheter eller mot någon lag. Du befriar härmed Beemoo från alla krav på ersättning vad gäller användningen av ditt innehåll och eventuella immateriella rättigheter till det i samband med den ovan beskrivna användningen. Du befriar härmed Beemoo från, och samtycker till att friskriva Beemoo från, alla anspråk, krav och allt ansvar av alla slag i samband med den ovan beskrivna användningen av innehåll.

    Om du vill ta bort innehåll ber vi dig kontakta vår kundservice.

Beemoo

Beemoo erbjuder prisvärda och trygga barn- och babyprodukter för alla familjer, oavsätt konstellation, livsstil eller behov. Här finner du ett stort utbud av barnvagnar, bilstolar, resesängar, bröstpumpar, säkerhetsprodukter och mycket mer. Beemoo är inte bara kända för sin kvalitet men också sin stilrena skandinaviska design. Upptäck några av våra populära serier som CARE, SAFE, PLAY och BFF - exklusivt hos Jollyroom!

661 träffar.

Our story

Beemoo grundades i Sverige år 2013 och har sedan dess alltid strävat efter att utveckla produkter med noggrannhet. Produkterna och dess materialval är inte bara säkra, utan även estetiskt tilltalande och inspireras av den skandinaviska stilen. Varje produkt är omsorgsfullt utformade för att passa alla och göra varje steg på föräldraskapets resa både enklare och roligare.

Beemoos vision är att vara barnfamiljers stöttepelare och bidra med praktiska, behjälpliga produkter och att utveckla innovativa lösningar för vardagslivet med småbarn. Vårt sortiment anpassar sig sömlöst till din växande familj och ser till att det finns något för alla familjekonstellationer. Vi värnar om din familjs välbefinnande genom att erbjuda pålitliga produkter av hög kvalitet som passar dig och ditt barns livsstil och behov. 

Utforska Beemoo-världen

Om du gräver djupare i Beemoo-världen kommer du att upptäcka ett brett sortiment som tillgodoser föräldraskapets och barnens alla behov. Utforska våra serier - CARE, SAFE och PLAY - och hitta produkter som är utformade för att göra föräldraskapet både säkrare och roligare.

Beemoo CARE - Omfamnar dig och ditt nyfödda barn från dag ett och erbjuder komfort och säkerhet när det är som viktigast. CARE vill underlätta allt från blöjbyten och badande till potträning och amning. I sortimentet hittar du skötbäddar, pottor, toasitsar, badbaljor, badstöd, bröstpumpar och mycket mer!

Beemoo SAFE - Där ditt barns säkerhet är vår högsta prioritet. Vi erbjuder ett brett utbud av produkter som är noggrant utformade för att säkerställa att ditt barns välbefinnande alltid är prioriterat. Genom att erbjuda produkter av hög kvalitet ger vi dig den trygghet du behöver när dina små äventyrare utforskar de spännande stadierna av tillväxt och upptäckt. Här hittar du allt för en säkrare sömn som sängskydd och babyvakter till säkerhetsgrindar och lekhagar så att ditt barn kan leka tryggt och säkert.

Beemoo PLAY - Där lek och lärande är i fokus. Med Beemoo PLAY är varje lekstund inte bara roligt och säkert utan även en möjlighet för ditt barn att utveckla viktiga färdigheter. Utveckla ditt barns finmotorik, koordination, problemlösning och mycket mer med våra babygym, babysitters, hoppgungor och lära-gå-stolar.

Praktiska barnvagnar

Upplev glädjen i sömlös rörelse med Beemoos barnvagnar. Varje barnvagn från Beemoo följer både förälderns och barnets resa och erbjuder anpassningsbara funktioner för olika användningsområden, oavsett om du navigerar i trånga stadsmiljöer eller tar in lugnet i naturens stigar. Med säkerhet och komfort i fokus förbises aldrig ditt barns bekvämlighet, så att du och din familj kan njuta av de värdefulla stunderna tillsammans utan oro.

Från den mångsidiga PRO serien, som är utformad för föräldrar som önskar det bästa inom komfort och effektivitet, till praktiska Beemoo BFF, ditt barns pålitliga följeslagare, perfekt för enkel navigering genom livliga stadsgator.

Beemoo vet att när du är på resande fot ska du inte behöva kompromissa med ditt barns säkerhet eller komfort. Därför är Beemoo Easy Fly konstruerad för problemfria resor, vilket gör den till ett enkelt val för familjer som vill förenkla sina liv med en barnvagn som tar bort ansträngningen vid utflykter.

Beemoo erbjuder ännu fler barnvagnar med olika funktionaliteter så att varje familj kan hitta den perfekta barnvagnen för deras behov och livsstil. Upptäck det breda sortimentet av barnvagnar och hitta er nästa följeslagare!

Säkra bilstolar

Säkerheten står i förarsätet i Beemoos sortiment av bilstolar, där den skandinaviska designen sömlöst smälter samman med förstklassiga säkerhetsfunktioner, så att varje bilfärd blir en stressfri upplevelse för både föräldrar och barn. Upptäck babyskydd, bilstolar, bältesstolar och bälteskuddar från några av våra populära serier som Route, Reverse, Rotate och Range. Dessa bilstolar är inte bara utformade för säkerhet, utan även för de viktiga familjemomenten som uppstår på vägen, med komfort och en förenklad uppgift att spänna fast ditt barn, oavsett destination. Beemoos bilstolar säkerställer inte bara trygghet utan är också skapade för att smidigt följa med på familjeäventyret. Med fokus på komfort och användarvänlighet gör de varje resa till en möjlighet att skapa minnen och njuta av tiden tillsammans med dina kära, oavsett vart vägen leder. Utforska Beemoos omsorgsfulla sortiment av bilstolar och hitta er högra hand för säkrare bilfärder!