Träleksaker

TrÀleksaker har lÀnge varit en favorit för barnens lekstund. HÀr finner du ett brett sortiment av klassiska och hÄllbara trÀleksaker med allt frÄn roliga trÀklossar och kaplastavar till utvecklande plocklÄdor och kulramar. BlÀddra bland trÀleksaker frÄn kÀnda varumÀrken som BRIO, Woodlii, Sebra, Melissa & Doug och Jabadabado och finn ditt barns nya favoritleksak!
150 träffar.

Träleksaker - de tidlösa leksakerna 

I många år har träleksaker varit ett otroligt populärt inslag i barnens lekstund och har alltid haft en naturlig plats i lekrummet. Träleksaker sträcker sig över generationer och är något som de flesta människor har en stark relation till. Det är få människor idag som aldrig någonsin lekt med träklossar, plocklådor eller dragleksaker när de var små. Just därför förstår sig alla på magin i den enkelhet som träleksakerna för med sig, vare sig du är gammal eller ung.


Hitta ditt barns nya favoritleksak hos Jollyroom

Hos oss finner du allt från moderna träleksaker till klassiska varianter som ser likadana ut idag som de gjorde när din farmor var liten. Kika gärna runt i vårt stora sortiment bland roliga och hållbara träleksaker i olika utföranden som är både lärande, stimulerande och utvecklande för barn i alla åldrar. Här hittar du populära varumärken som Kids Concept, BRIO, Woodlii, Micki och massa andra!