Sulkys

Letar du efter en sulky till resan eller för vardagligt bruk? I vårt stora utbud finns sulkys som passar alla barnfamiljers behov. Här finner du bäst-i-test-modeller med allt från klassiska sulkys till paraply- och syskonsulkys! 

Topplista

173 träffar.

Sulkys med stil och funktionalitet

När barnet blivit för stort för att sitta still, och börjar röra sig och vilja utforska världen utanför vagnen, då är det hög tid att skaffa en sulky!

Sulkys är praktiska varianter av sittvagnar, som är mindre och lättare, och därför det perfekta valet för stadsmiljö och kollektivtrafik. Sulkyn är enkel att ta med på resan, eftersom den lätt kan vikas ihop och placeras i bagageutrymmet – vissa modeller är till och med så kompakta att de godkänns som handbagage av flera flygbolag. Ett sådant exempel är GB Pockit, som kan skryta med en utmärkelse från Guinness World Records, som 2014 gav den titeln Världens minsta fällbara vagn!


Hitta en sulky för din familj hos Jollyroom

Oavsett vilken typ av sulky du letar efter, är chansen stor att du hittar den här på Jollyroom. Vi har sett till att ha ett stort utbud av barnvagnar som passar alla barnfamiljers behov, och detta inkluderar alla typer av sulkys: från syskonsulkys och större resesulkys till extremt små och lätta paraplysulkys som du enkelt bär med dig i ena handen.

Vi har också många sulkys som vunnit Bäst i test, som Greentoms miljövänliga och innovativa Upp Classic, Baby Joggers City Mini GT, och inte minst den otroligt populära Chicco Liteway². När du kikar bland våra barnvagnar kommer du också att märka att du inte alltid måste välja en färdig färgkombination – vagnar som YOYO+ från Babyzen kan matchas i färger helt efter dina önskemål.

;