Vintersport

Med vintern kommer roliga utomhusaktiviteter – däribland vintersport! Hos oss hittar du allt barnen behöver för sina vintersporter. Vi har en mängd utrustning för ishockey, utförsåkning, längdskidåkning och snowboard!
229 träffar.

Vinterlek – roligaste leken för barnen

Vintern är den roligaste tiden på året, i alla fall för våra barn! Det är under vintern de kan vara ute och leka i snön, bygga snögubbar och testa på roliga vintersporter. Det finns massor av olika vintersporter. Ditt barn kan testa på att svischa ner för backen med ett par schyssta skidor eller spela en hockeymatch ute på isen. Om hen vill utöva en mindre fartfylld sport kan längdskidor eller skridskor kännas roligare. Oavsett vad ditt barn väljer kommer hen garanterat få en rolig dag ute i snön!


Jollyroom har alla tillbehör du behöver till all vinterlek

På Jollyroom hittar du allt ditt barn kan behöva inför vintersäsongen. Vi har allt som krävs för vintersporter som snowboarding, ishockey, slalom, längdskidåkning och roliga landhockeymatcher. Vi har ett stort utbud av skidor och tillbehör som slalomskidor, längdåkningsskidor, vallningsfria skidor, stavar, pjäxor, bindningar, skidhjälmar och mycket mer! Om ditt barn hellre åker skridskor eller spelar hockey har vi det också. På Jollyroom finner du hockeyskridskor, barnskridskor, hockeyklubbor, hockeyhjälmar och puckar. Vi har även varma skidjackor, underställ och coola skidglasögon! Hos oss hittar du ett stort utbud av produkter från varumärken som STIGA, Fischer, PROS, Head, Pinepeak, Republic, Burton och många fler kända varumärken inom vintersport. Vi har allt som du behöver!

På Jollyroom kan du alltid känna dig trygg med en personlig kundservice, prisgaranti och öppet köp i 365 dagar. Om du skulle vara missnöjd med ett köp kan du snabbt och smidigt skicka tillbaka dina produkter för återbetalning. Välkommen in och hitta ditt barns, och kanske även dina, nya favoritleksaker inför vintern!