Lektält & Lektunnlar

Lektält & Lektunnlar
43 träffar.

Roliga lektält till barnen

Få saker är så roliga för barnen som ett fint lektält eller en lektunnel! Med ett lektält får de små en plats som de kan ha helt för sig själva, där de kan slappa, leka eller läsa en bok, oavsett om det är inomhus eller ute i trädgården. Ett lektält är kul oavsett var ni placerar det! Lektält för barn finns i en mängd olika modeller, färger och former. Tipitältet är en ständig klassiker, men det finns också otaliga lektält formade som raketer, hus, borgar och så vidare!


Hitta lektältet som just ditt barn kommer att tycka om

Här på Jollyroom kan vi lektält och vi har ett stort urval med alla modeller du kan tänka dig. Här hittar du de snygga tipitälten med fina mönster som också gör dem till utmärkta inredningsdetaljer i barnrummet. Du finner också massvis av spännande lektält med motiv från populära filmer som Frozen och Minions, eller stora iglooformade lektält med lektunnel. Letar ni efter ett lektält med klassiska figurer som Pippi och Bamse? De finns också här! Som sagt: När det gäller lektält för barn har vi det mesta!

Självklart är de märken som vi säljer här på Jollyroom bra och pålitliga. Vi har lektält från Alice & Fox, Cloudberry Castle, Kids Concept och självklart många fler!