Leksakskök & Spisar

Nu kan alla barn bli en riktig mästerkock med ett eget leksakskök eller en spis! Välj bland flera olika realistiska barnkök från varumärken som VIGA, Kidkraft och BRIO!
56 träffar.

Den lilla mästerkockens drömkök

Alla barn tycker om att leka vuxna och ett leksakskök är den perfekta leksaken att göra det med. Ett leksakskök eller en leksaksspis låter barnen testa på hur det kännas att vara i ett riktigt kök, fast utan varma spisplattor, kokande vatten eller andra saker som de kan göra sig illa på. Med en gnutta fantasi kan ditt barn bli rena rama mästerkocken i sitt eget lilla leksakskök. De flesta barnköken är utrustade med verklighetstrogna mikrovågsugnar, diskmaskiner, kylskåp, diskhoar och andra spännande köksverktyg. Alla kök med sina egna skojiga funktioner och finesser. På leksaksspisen kan barnen låsas att de steker mat, kokar upp vatten eller sätter in en gratäng i ugnen, det är bara fantasin som sätter gränserna.  Med ett skojigt barnkök kommer ditt barn att ha flera kreativa och roliga timmar framför sig!   

På Jollyroom hittar du en stor variation av leksakskök och barnspisar

I vårt sortiment hittar du ett stort och varierat urval av leksakskök och leksaksspisar. Här finns stora och små barnkök som passar lika bra till de allra minsta kockarna som till de lite äldre barnen. Du hittar leksakskök och leksaksspisar i både trä och plast som ger dig en stor valmöjlighet till att hitta ett kök ditt barn kommer tycka om att leka med. Här finns leksakskök i flera olika variationer och former. Vissa leksakskök har mikrovågsugnar, kylskåp, spisar, diskmaskiner och diskhoar medan andra barnkök kan vara lite mer avskalade. I vårt sortiment av leksaksspisar finner du barnspisar med två till fyra spisplattor, ugnar och spännande köksredskap som på olika sätt förhöjer barnens lekstund. Att leka med leksaksspisar är också något som alla barn kan vara med på och är en leksak barnen kan leka med själva eller tillsammans med kompisarna.

Hos oss på Jollyroom kan du i lugn och ro hitta det perfekta leksaksköket eller leksaksspisen till ditt barn från populära varumärken som KidKraft, Woodlii, Cloudberry Castle och BRIO! Glöm inte att du alltid har 14 dagars ångerrätt och 365 dagars öppet köp när du handlar hos oss!