Gunghästar & Gungdjur

Gunghästar har varit en av barnens stora favoriter för lekstunden i flera generationer. Därför erbjuder vi ett stort utbud av gunghästar och andra härliga gungdjur som fungerar lika bra som en leksak och som en inredningsdetalj i barnrummet. Här finns allt ifrån gunghästar till gunggiraffer till gungåsnor från populära varumärken som Jabadabado, Diinglisar, Teddykompaniet och Kids Concept!
15 träffar.

En bra gunghäst förgyller barnens vardag
Vissa saker förblir alltid tidlösa klassiker som vi föräldrar känner igen väl från vår egen barndom. Däribland hittar vi de roliga LEGO-klossarna, tågbanor och inte minst gunghästen! En gunghäst är den perfekta leksaken för barnen, och sortimentet blir bara större och större med åren. En gunghäst är inte länge bara en gunghäst – nu finns de så många andra söta gungdjur att välja på. Gunglamm, gungåsnor, gungrävar, gunggiraffer eller varför inte en gungmammut? Listan är oändlig för dagens gunghäst-entusiaster!  

Massor av roliga gunghästar och gungdjur hos Jollyroom
Vi på Jollyroom tar lekar på allvar. Därför bör det inte överraska någon att vårt sortiment med leksaker till barn i alla åldrar också innehåller massor av snygga gunghästar och gungdjur. Här hittar du klassiska gunghästar i trä, söta gungdjur med ryggstöd och häftiga vespor i gunghäst-utformning som både är en rolig leksak och en snygg inredningsdetalj i barnrummet. Välj bland massor av populära varumärken som Cloudberry Castle, JaBaDaBaDo, Jolly, Kids Concept, Teddykompaniet och många, många fler!

Kika gärna också på vårt övriga sortiment. Här har vi inte bara allt ditt barn kan tänka sig när det kommer till leksaker utan också allt möjligt annat! Barnkläder, barnskor, bilstolar, barnvagnar och mycket mer. På Jollyroom har vi dessutom prisgaranti, så att du kan känna dig trygg med ditt köp när du klickar hem din nya gunghäst eller ditt nya gungdjur!