Barnkalas

Födelsedagen är en av barnens favoritdagar på hela året och är en dag fylld med spänning och glädje. På Jollyroom tycker vi att alla barn förtjänar en magisk födelsedag och erbjuder därför allt ni kan tänkas behöva för ett fantastiskt barnkalas. Här hittar ni allt från ballonger och serpentiner till discokulor och kalaspaket som kan bidra till att just årets barnkalas blir det bästa någonsin!
98 träffar.

Barnkalas – en årlig höjdpunkt för de små

När en födelsedag närmar sig och förhoppningarna växer alltmer, är det klart, att man som förälder gärna vill leva upp till de smås förväntningar – och kanske till och med överträffa dem. Ett barns födelsedag är trots allt inte som vilken dag som helst. Hos oss finns mängder av festartiklar och du kan välja fritt bland tallrikar, muggar, dekorationer som till exempel partyhattar, ballonger, serpentiner eller varför inte några häftiga leksaker inför födelsedagen? Det är endast din fantasi som stoppar dig.

 

Allt du behöver inför barnkalaset finns hos Jollyroom

I vårt sortiment hittar du allt du behöver inför den stora dagen! Vi har kalaspaket, dekorationer, godispåsar och mycket mer. Allt är såklart dekorerat med barnvänliga motiv från omtyckta filmer och serier som exempelvis Disney Frozen och disneyprinsessor. Men hur blir det med födelsedagspresenter? Hos oss hittar du allt från actionfigurer och dockor till radiostyrda bilar och cyklar. Med 365 dagars öppet köp, en personlig kundservice och prisgaranti kan du känna dig trygg när du handlar inför barnkalaset hos oss!

 

1 års kalas & 2 års kalas

Planerar du ett magiskt 1-års eller 2-års kalas? Då kan du hitta det du behöver för barnkalaset hos oss, som färgglada ballonger, olika banderoller och väggdekorationer. När det kommer till presentidéer för 1-åringen, har vi ett brett utbud av leksaker som stimulerar utvecklingen. Utforska pedagogiska leksaker och söta gosedjur som kommer att vara den perfekta överraskningen för den lilla jubilaren. För de energiska tvååringarna har vi spännande produkter som gör kalaset oförglömligt. Låt dem leka och utforska med färgglada lektält och roliga aktivitetsleksaker.

 

3 års kalas & 4 års kalas

Skapa minnesvärda 3-års eller 4-års kalas med Jollyroom. Vill din lilla ha ett barnkalas med tema, som Babblarna eller Greta Gris? Vi har färdiga kalaspaket med allt du behöver till den stora dagen! Utforska våra pedagogiska byggset och interaktiva spel för roliga presentidéer som kommer att utmana och underhålla. Vårt sortiment av barnsäkra hoppbollar och lekfordon ger dem frihet att röra sig och ha kul på sitt sätt.

 

5 års kalas & 6 års kalas

Fira 5- och 6-årsdagen med glädje och överraskningar från Jollyroom! Utforska vårt sprakande utbud av festliga dekorationer med Paw Patrol, Disney Frozen och fler, samt spännande leksaker och kreativa presenter. Ge barnen en oförglömlig dag med roliga sällskapsspel, kreativa konstset och färgglada kalastillbehör. Från ballongbågar till lekfulla tårtdekorationer – vi har allt för att göra kalaset extra speciellt. Skapa ett kalas som blir ett äventyr med Jollyrooms festliga produkter!

 

Kalas för 7 åring & 8 års kalas

Ge ditt 7-åriga eller 8-åriga barn ett kalas de sent kommer glömma med vårt breda utbud. Vi har flera olika kalaspaket för festliga temakalas med Star Wars och Marvel Avengers som innehåller servetter, papperstallrikar, pappmuggar och godispåsar. För roliga presenter kan vi även tipsa om vårt stora LEGO-sortiment, spännande experimentlådor och en mängd olika film- och seriefigurer! Låt oss hjälpa dig att göra barnkalaset extra speciellt.

 

9 års kalas & 10 års kalas

Gör 9- och 10-års kalaset till en succé med artiklar till barnkalas från oss. Vi har banderoller och ballonger i flera olika färger och former, girlanger eller varför inte en discokula för att förvandla barnkalaset till ett disco! Utöver kalastillbehör har vi såklart även ett stort utbud av leksaker till presentbordet. Allt från spännande brädspel och actionfyllda byggset till kreativa konstprojekt och roliga utomhusleksaker.