Babblarna

De färgglada figurerna från Babblarna gör språkutvecklingen till en lek. Vi har leksaker och babyprodukter med populära Diddi, Dadda, Doddo, Babba, Bibbi och Bobbo. Välj mellan allt från gosedjur och spel till böcker och kläder.

  •  

    v43 Babblarna Logo.png

100 träffar.

Lek och lär när det är som bäst

Babblarna är de färgglada figurer som har tagit alla vår minsta med storm. Dessa gulliga figurer med namn som Babba, Bibbi, Bobbo, Dadda, Diddi, Doddo har, med sina roliga attribut och igenkännande personligheter, blivit stora idoler för många av våra barn. Filmerna om Babblarna och deras äventyr har därför också blivit populära pedagogiska verktyg. Flera förskolor och skolor runt om i landet använder Babblarna till att utveckla barnens språkliga och sociala kunskaper. Babblarnas lätta språk och roliga sånger får barnet till att lyssna och härma det Babblarna säger och gör. Det leder till att barnen på ett roligt och inspirerande sätt får chansen att utveckla sitt eget språk genom att se på filmerna och läsa böckerna om Babblarna och deras äventyr.

Hitta ditt barns favoriter från Babblarna hos oss

Ditt barn kommer att älska alla roliga lekar tillsammans med sina vänner Babba, Bibbi, Bobbo, Dadda, Diddi och Doddo. Hos oss på Jollyroom hittar du ett stort sortiment av leksaker, barnkläder, babyprodukter och inredning till barnrummet med de älskade figurerna från Babblarna. Här finner du bland annat böcker, gosedjur, melaminset, haklappar, roliga pussel, praktiska ryggsäckar, mysiga snuttefiltar och fina lektält, samt en massa andra roligheter från Babblarna och deras värld. Du kan också hitta flera av Babblarnas filmer på DVD – så ditt barn alltid kan ha Babblarnas alla äventyr samlade på ett och samma ställe.

Vi på Jollyroom vill att du alltid ska känna dig nöjd med ditt köp hos oss. Därför har vi sett till att du hos oss hittar alla dina produkter från Babblarna till ett riktigt bra pris, med 14 dagars ångerrätt och öppet köp i 365 dagar. På så sätt kan du känna dig säker med att ditt köp hos oss är det bästa oavsett vad för kul du hittar!