Utomhusspel

Låt hela familjen få vara med och ha kul med våra utespel! Kolla in vårt stora utbud av roliga utomhusspel som kubb, strandtennis, krocket eller varför inte köra en omgång frisbeegolf tillsammans? Hitta ett nytt trädgårdsspel hos oss!
105 träffar.

Roliga utomhusspel för barn

Släpp loss spänningen i din trädgård med vårt otroliga utbud av utomhusspel! Dessa aktiviteter ger inte bara oändligt roligt utan uppmuntrar också barnen till att njuta av den friska luften och utveckla ett intresse för olika fysiska aktiviteter.
Från klassiska sommarspel utomhus som kastspel med ärtpåsar, som väcker ljuva barndomsminnen, till XXL-varianter av sällskapsspel utomhus som Yatzy och plockepinn - vårt urval passar alla åldrar och intressen. Dyk ner i en värld av utomhusspel som barn älskar och främja ett intresse till naturen och aktiv lek.
Träspel för utomhusbruk klarar tidens tand tack vare sin hållbarhet och tidlösa charm. Föreställ dig dina barns koncentration när de kastar ringar i trä, eller deras skratt när de spelar jättestora pjäser i gräset. Dessa roliga och engagerande trädgårdsspel kan även förbättra barns koordinations- och strategifärdigheter.

 

Upptäck glädjen med kastspel utomhus

Med vårt sortiment av trädgårdsspel hoppas vi kunna ge dig alla förutsättningar för mängder av rolig utelek och se hur ditt utomhusutrymme förvandlas till en plats för skratt, samvaro och ren och skär glädje. Med kastspel som klassikern kubb eller boccia bjuder du in till vänskaplig tävling och lagarbete under lekstunden. Eller varför inte köra en dartsturnering för de lite äldre barnen - för de yngre går alltid ringspel hem. 
Så dyk ner i vårt noggrant utvalda utbud och förvandla den här säsongen till ett spännande  äventyr med spel som lockar dig och dina barn ut i solskenet.

 

Sommarspel utomhus för både vuxna och barn

Uppskatta spänningen i att leka utomhus under alla årstider. När solen skiner kan du utrusta familjen med allt från flygande frisbees till badminton. Och låt oss inte glömma den klassiska glädjen med en runda brännboll eller krocket! Dessa sommarlekar utomhus ser till att även de längsta semesterdagarna är fulla av äventyr och glada minnen.
När du väljer Jollyroom för dina utomhusspel väljer du kvalitet och variation. Vi har en rad olika varumärken, bland annat BS Toys, Pinepeak och BEX - alla kända för att tillverka engagerande och hållbara underhållningsalternativ för utomhusbruk.
Oavsett om du är ute efter en aktiv eftermiddag eller planerar nästa stora utomhusevenemang så kommer vårt sortiment av utomhusspel garanterat att träffa rätt. Så utforska och låt det roliga utomhuslivet börja!