Adventskalendrar

LÄt barnet rÀkna ner till julen 2021 med en magisk adventskalender frÄn oss pÄ Jollyroom. HÀr finner du en mÀngd populÀra adventskalendrar, eller julkalendrar som vissa kallar detfrÄn nÄgra av marknadens mest Àlskade varumÀrken. Vi har kalendrar i mÄnga olika varianter som Àr fyllda med leksaker och andra roliga presenter till barnen. VÀlj mellan mÀrken som Lego, Barbie, Paw Patrol och Disney!
73 träffar.

Adventskalendrar till jul-längtande barn

Adventskalendern, eller julkalendern om man så vill, är ett klassiskt inslag för många barn i den olidligt spännande förjulstiden. Man kommer ju själv ihåg när man var liten – hur spännande det var att vakna varje morgon och öppna luckan i adventskalendern. Fina småleksaker, choklad... Det var lite av varje som gömde sig bakom de små luckorna!

Hos Jollyroom hittar du adventskalendern ditt barn önskar sig

Vi på Jollyroom älskar både barnen och julen, och vi vet hur magisk denna tid på året är för de små. Därför har vi sett till att ha massvis av unika och roliga adventskalendrar på lager. Gemensamt för dem alla är att de gör nedräkningen till julafton ännu mer spännande – och att de kommer från härliga märken du känner igen och litar på, som Playmobil, LEGO och Schleich. Och jodå, självklart har många av dessa julkalendrar fina och barnvänliga motiv från Star Wars, Frozen och så vidare.

Om du dessutom är ute efter julklappar behöver du inte göra annat än att ta en titt på vårt övriga utbud till barn och baby. Här har vi allt du kan föreställa dig, från barnkläder och vinterleksaker till radiostyrda bilar och elektronik och media för barn – det är bara att shoppa loss!

Välkommen in!