Radiostyrt

Med fartfyllda radiostyrda leksaker från oss på Jollyroom kommer lekstunden bli roligare än någonsin. Vi har allt barnen behöver för en extremt rolig lekstund både inomhus och utomhus. Här finns fullt med radiostyrda leksaker med allt från radiostyrda bilar till helikoptrar, flygplan och drönare från populära varumärken som Nikko, TopRaiders, Dickie Toys och Chicco!
173 träffar.

Radiostyrda bilar för barn som älskar action

Det är väl inte direkt någon nyhet att barn älskar radiostyrda bilar. Många av er föräldrar hade kanske en radiostyrd bil själva när ni var små – och kommer säkert ihåg hur otroligt roligt det var! Nuförtiden har det ju dessutom blivit vanligt med radiostyrda helikoptrar, båtar och inte minst drönare – det är en leksak som både barn och vuxna tycks ha mycket roligt med!

Stort utbud av radiostyrda leksaker hos Jollyroom

Hos oss hittar du naturligtvis ett stort urval av fjärrstyrda bilar, helikoptrar, båtar, flygplan och drönare. Vi har fordon i alla möjliga designer till barn i alla åldrar och de kommer från bra varumärken!

Eftersom vi trots allt är störst i Norden när det gäller varor till barn och baby har vi självklart också alla möjliga andra roliga och moderna leksaker till barnen. Elbilar till exempel, både med och utan fjärrkontroll till föräldrarna, har vi massvis av, såväl som analoga trampbilar och gåbilar för den som är lite mer traditionellt lagd!

Oavsett vad du väljer är det värt att komma ihåg vår prisgaranti.

Happy shopping!