• Alice&Fox-header-1920x700.jpg

Alice & Fox

Inred barnrummet med Alice & Fox och sudda ut gränsen mellan dröm och verklighet. Här finner du Alice & Fox högkvalitativa barnmöbler och förvaring. Produkterna ur denna serie är framtagna för att skapa en trivsam miljö för barnet där fantasin ska få vara i fokus. Hos Jollyroom kan du skapa ett drömlikt barnrum med möbler, textilier och mycket annat fint från Alice & Fox som garanterat både du och ditt barn kommer älska!

410 träffar.

Alice & Fox: Designa Barnrummet med Karaktär och Funktionalitet

Alice & Fox erbjuder en mångsidig kollektion av möbler och inredning som hjälper dig att designa ett barnrum som är både karaktärsfullt och funktionellt. Med nyckelord som bokhylla, spjälskydd, skrivbord, leksakskök, lampa, fåtölj och sminkbord, kan du skapa en inspirerande miljö som tillgodoser både barnets behov och dina estetiska önskemål. Låt oss utforska hur du kan skapa ett barnrum fyllt med karaktär och glädje.

Kreativa Arbetsplatser för Barn

Ge ditt barn en kreativ arbetsplats med Alice & Fox skrivbord och lampor. Våra skrivbord är designade för att inspirera till lärande och kreativitet, medan våra lampor skapar en varm och inbjudande atmosfär. Utforska möjligheterna att skapa en arbetsplats där ditt barn kan växa och utvecklas med stil.

Drömrummet för Små Prinsessor

Gör barnens drömrum komplett med Alice & Fox fåtöljer och sminkbord. Våra fåtöljer är mjuka och bekväma, perfekta för små stunder av avkoppling och läsning. Sminkborden erbjuder en lekfull plats för ditt barn att utforska sin kreativitet. Upptäck hur du kan skapa en magisk hörna för små prinsessor.

Leka och Lära Varje Dag

Inspirera fantasifulla äventyr varje dag med Alice & Fox leksakskök och bokhyllor. Våra leksakskök ger ditt barn möjlighet att leka och lära samtidigt som bokhyllorna skapar en plats för att odla läsvanor och utforska fantasifulla världar. Skapa en atmosfär där varje dag blir ett äventyr.

Trygghet och Stil i Barnsängen

Alice & Fox spjälskydd ger trygghet och stil till barnsängen. Våra designade spjälskydd kombinerar säkerhet med estetik, vilket ger ditt barn en trygg plats att vila. Utforska möjligheterna att skapa en harmonisk och vacker miljö i barnets sovutrymme.

Ljus upp Barnrummet med Glädje

Ljus upp barnrummet med glädje genom att välja Alice & Fox lampor. Vårt sortiment av lekfulla och unika lampor skapar en varm och magisk atmosfär. Upptäck hur rätt belysning kan förvandla varje hörn och skapa minnesvärda stunder för ditt barn.