Babyleksaker

En babys första tid är magisk och lekstunden erbjuder mängder av spännande intryck. På Jollyroom erbjuder vi därför en mängd roliga och stimulerande babyleksaker för babyns lekstund. Här finner du allt du massor av utvecklande leksaker för barn under 1 år för att göra leken både rolig och säker. Vi har allt från underbara babygym och lekmattor till gåstolar och skallror från populära varumärken som Kidz Delight, Woodlii, Moweo och Kids Delight!
864 träffar.

Babyleksak

Din babys första tid skall vara fylld med lek och upptäckande. Allting är nytt och spännande som bebis så när det är dags för en lekstund så är babyleksaker speciellt utvecklade för att ge barnen en chans att utveckla sin kreativitet på ett lärorikt och säkert sätt. Babylek är ett väldigt brett område, med allt från babygym och babysitters till bitringar, dragleksaker och lekmattor. Den första tiden som barn spenderas en stor del av denna tid på rygg och mage. Med hjälp av en babysitter kan du som förälder få hjälp med avlastning när du behöver båda händerna fria, för smidig transport eller bara en liten lekstund. När barnet vill kunna röra på sig lite mer passar det utmärkt med ett babygym som är en skön plats att vila men också fungerar som en lekplats!  Allt vi gör är för dig, med allt från prisgaranti och 365 dagars öppet köp till en så personlig och utvecklad kundservice som möjligt om det skulle vara några frågor. Välkommen!

Leksaker för barn mellan 1-2 månader

Välkommen till en magisk värld av leksaker hos Jollyroom, skräddarsydda för de minsta, mellan 1-2 månader. Utforska ett brett sortiment av färgglada skallror och roliga aktivitetsleksaker som stimulerar din lilla. Från mjuka kramdjur till lekfulla babygym och sensoriska leksaker med olika texturer, färger och melodier – varje leksak är en portal till glädje och lärande. Skapa magiska stunder med din nyfödda äventyrare med leksaker från oss!

Leksaker för barn mellan 3-4 månader

Upptäck lekens glädje med vårt underbara utbud av leksaker för små upptäckare mellan 3-4 månader! Mjuka dinglisar och barnvagnshängen och färgsprakande aktivitetsleksaker tar leken till nya höjder. Stimulera sinnena med färgglada kontraster och kittlande texturer, som mjuka tygböcker och lekfulla skallror.

Leksaker för barn mellan 5-6 månader

Vi har mängder av leksaker för de små mellan 5-6 månader med ett stort sortiment som väcker nyfikenhet och skapar lekfulla ögonblick. Fina speldosor, mjuka och färgglada gosedjur och olika aktivitetsleksaker med blinkande ljus och lekfulla melodier som stärker motoriken. Hitta ditt barns nya favoritleksak här!

Leksaker för barn mellan 7-8 månader

Letar du efter en leksak för din lilla mellan 7-8 månader är Jollyroom den lekfulla skattkistan för ditt barn. Från stapeltorn i regnbågens färger för att utveckla finmotorik, till fina lekmattor och pop-up-leksaker med olika djur och ljud. Upptäck vår variation av säkra och stimulerande leksaker, skapade för att inspirera lärande och glädje.

Leksaker för barn mellan 9-10 månader

Hitta lekfulla och utvecklande leksaker till ditt barn mellan 9-10 månader här! Det fina med babyleksaker är att de är utvecklade för att ge ditt barn en chans att utforska sin omgivning och stimulera sinnena. Med hjälp av våra fina lära-gå-vagnar och gåstolar kan barnet tryggt och säkert börja utforska sin spännande omgivning. Dessa stimulerar även barnens kreativa lek och ger ditt barn en chans att börja använda benen och träna på att ta sig fram på egen hand vilket är ett viktigt steg.

Leksaker för barn mellan 11-12 månader

Oavsett vilken typ av babyleksak det än är som du letar efter, så hittar du det hos oss. Vare sig det är utmanande aktivitetsleksaker som aktivitetsbord med en mängd olika funktioner för att öva finmotorik färger och former, eller roliga skallror eller kanske en ny mysig snuttefilt.