23 träffar

Lära-gå-vagnar – roliga hjälpmedel för de allra minsta
När din baby blir äldre och det börjar krypa i de små benen, är det inte så lätt i början att få balansen att hänga med. Då är en lära-gå-vagn ett perfekt hjälpmedel! Med en gåvagn får ditt barn ett enormt stöd när hen tar sina första steg och dessutom finns det gott om plats till allt man kan tänkas behöva ha med sig på promenaden.

Massor av lära-gå-vagnar på Jollyroom
På Jollyroom finns det många lära-gå-vagnar för dig att välja på till ditt barn. Här hittar du massor av gåvagnar i roliga och fantasifulla varianter, och självklart har vi BRIO:s klassiska lära-gå-vagn. Välj en enkel variant med förvaringsutrymme för leksaker eller en vagn som kombineras med roliga aktivitetsleksaker för att ditt barn ska utveckla både sinnen och motorik. Med ställbara handtag och justerbara bromsar kan man lätt justera stödet för både nybörjaren och den lite mer erfarna. Välj på en mängd olika färger och modeller från populära varumärken som BRIO, JaBaDaBaDo, Kids Concept och Woodlii. Om du är ute efter andra leksaker till ditt barn, ta en titt runt i vårt övriga sortiment! Här har vi träklossar, plocklådor, lekfiltar och massa annat skoj!    

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och ta del av de senaste nyheterna och rabatterna!

 

På Jollyroom.se hittar du Nordens största utbud av produkter för barnfamiljen. Hos oss handlar du snabbt, enkelt och alltid till de lägsta priserna. Med 365 dagars öppet köp och en mycket kompetent kundtjänst kan du känna dig trygg att handla hos oss. I vårt sortiment hittar du barnvagnar, bilstolar, kläder för barn och baby, produkter för mamman, massor av inspirerande inredning, leksaker, babyprodukter och mycket mer. Vi erbjuder produkter från välkända varumärken så som Britax, Maxi-Cosi, Baby Jogger, BabyBjörn, Didriksons, Sebra, KidKraft, Ergobaby, Philips Avent, Neonate, Cybex, LEGO och många fler. Välkommen in och kika runt i Nordens största barn- och babybutik på nätet!

Produkten har lagts i kundvagnen
Produkterna har lagts till i varukorgen