Lära-gå-vagnar

Lära-gå-vagnar är den perfekta leksaken för små barn som är på väg att ta sina första steg. Med en lära-gå-vagn får babyn ett stabilt hjälpmedel så att det kan ta sig fram på egen hand. Hos oss på Jollyroom finner du ett brett utbud av lära-gå-vagnar i en mängd olika kreativa utföranden och modeller. Kika runt bland vårt sortiment från varumärken som BRIO, Beemoo och Kids Concept och finn en som är perfekt för just ditt barn!
34 träffar.

Lära-gå-vagnar – roliga hjälpmedel för de allra minsta

När din baby blir äldre och det börjar krypa i de små benen, är det inte så lätt i början att få balansen att hänga med. Då är en lära-gå-vagn ett perfekt hjälpmedel! Med en gåvagn får ditt barn ett enormt stöd när hen tar sina första steg och dessutom finns det gott om plats till allt man kan tänkas behöva ha med sig på promenaden.

Massor av lära-gå-vagnar på Jollyroom

På Jollyroom finns det många lära-gå-vagnar för dig att välja på till ditt barn. Här hittar du massor av gåvagnar i roliga och fantasifulla varianter, och självklart har vi BRIO:s klassiska lära-gå-vagn. Välj en enkel variant med förvaringsutrymme för leksaker eller en vagn som kombineras med roliga aktivitetsleksaker för att ditt barn ska utveckla både sinnen och motorik. Med ställbara handtag och justerbara bromsar kan man lätt justera stödet för både nybörjaren och den lite mer erfarna. Välj på en mängd olika färger och modeller från populära varumärken som BRIO, JaBaDaBaDo, Kids Concept och Woodlii. Om du är ute efter andra leksaker till ditt barn, ta en titt runt i vårt övriga sortiment! Här har vi träklossar, plocklådor, lekfiltar och massa annat skoj!