BRIO

BRIO har lång erfarenhet av att tillverka fantastiska leksaker till barn i alla åldrar. Hos Jollyroom finns ett stort utbud av deras populära träleksaker, byggsatser och spel. BRIO har tillverkat kvalitetsprodukter sedan slutet av 1800-talet och ända sedan dess har de kombinerat innovation med en uttalad omsorg om både hantverk och produkter. Det är inte för inte som BRIO varit kunglig hovleverantör sedan många år tillbaka! Kika runt bland vårt stora sortiment och finn just ditt barns favoritprodukter från BRIO!

  •  

    v43 BRIO Logo.png

226 träffar.

Klassiska barn- och babyleksakser från BRIO

Svenska BRIO är nog ett varumärke många föräldrar har kära minnen av från sin egen barndom. Du hade kanske själv en stor BRIO-tågbana på ditt rum, eller en BRIO-gåvagn eller en BRIO-skallra. Dessa leksaker har länge setts som klassiker och varit favoriter hos små barn, och att föräldrar gärna vill föra vidare arvet till sina egna barn är inte så konstigt. Nu är dessutom BRIOs utbud ännu större än förr i tiden, så det finns verkligen något för var smak. Vad sägs till exempel om en ursnygg BRIO-spis till den som gillar att pyssla i köket med leksaksmat? Eller en BRIO-labyrint – du vet det klassiska balansbrädespelet? Superskoj!

Självklart är också utbudet av BRIOs klassiska tåg, lokomotiv och tågbanor fortsatt enormt, men är man ute efter dockvagnar har BRIO det också, samt lyftkranar, leksaksbilar och gunghästar – ja, alla möjliga typer av leksaker hittar du i BRIOs härliga sortiment! Och skulle alla nyheter kännas som för mycket att välja mellan, ja, då finns ju alltid klassiker som BRIOs gåvagn och den fina skallran med bjällra!

Stort utbud från BRIOs enorma sortiment

Här på Jollyroom har vi ett stort utbud av BRIO-leksaker för barn. Här hittar du BRIOs tågbanor och leksakståg, gunghästar, den klassiska gåvagnen, BRIO-skallran och inte minst massvis av härliga babyleksaker i trä, såsom fina plocklådor och roliga dragleksaker. Utöver de klassiska träleksakerna från BRIO som vi alla känner till, hittar du också massor av andra leksaker i nyare modeller. Vi har stora parkeringshus, moderna tågmodeller, fjärrstyrda tåglok, landskapsdelar som man kan kombinera med tågbanan, musikinstrument och hela leksakskök i trä – och även häftiga byggsatser till de barn som är ute efter en liten teknisk utmaning.

Oavsett vad du letar efter i BRIO-väg till ditt barn eller din baby är chansen stor att du hittar det här på Jollyroom!