En dragleksak är den perfekta leksaken för babyn som nyligen har lärt sig gå. Hos Jollyroom hittar du ett brett utbud av roliga dragleksaker i olika motiv och utformningar som ditt barn garanterat kommer älska. Bläddra bland vårt stora sortiment av dragleksaker från kända varumärken som Jabadabado, BRIO, Woodlii, Micki och Hape Toys och finn din babys nya favorit!
21 träffar.

Dra leksaken efter dig

När man är liten låter det som världens roligaste aktivitet att gå ut på promenad med sitt husdjur. För barn som fortfarande har fantasin kvar kan husdjuret ersättas av en elefant med bomullspäls på hjul eller en liten trähund från BRIO. Barn älskar leksaker som rör sig, reagerar och gör som de säger. Därför är en dragleksak som följer efter ditt barn var hen än går den perfekta leksaken!


Många dragleksaker hos oss på Jollyroom

Vi på Jollyroom minns hur roligt det var att dra runt vår dragleksak. Därför har vi ett stort sortiment av dragleksaker som olika djur, i flera färger och modeller. Här hittar du Sebras populära elefant, Woodliis söta hund, Kids Concepts klosståg och mycket mer från populära varumärken. Om du är intresserad av fler barnleksaker har vi lektält, leksaksbilar, musikinstrument och fler träleksaker.

Hos oss finner du roliga leksaker till nätets lägsta priser. Skulle du inte bli nöjd med ditt köp har du en ångerrätt på 14 dagar och öppet köp i ett helt år. Välkommen in och hitta den dragleksaker som passar ditt barn bäst!