Rita & Pyssla

Här hittar du pyssel och alla tillbehör barnen behöver för att rita, måla och skapa!
1327 träffar.

Skapa en rolig stund för barnen

Många barn, och vuxna, kan nog hålla med om att det är roligt att rita och pyssla. Tiden försvinner när man får använda sin kreativitet och fantasi. Pyssel kan innebära alltifrån att lägga pärlor och göra smycken till att färglägga målarböcker med fina vattenfärger. Oavsett nivå på barnens ritande finns det ett stort utbud av pysselsaker som kan passa. Om ditt barn ritar som en liten konstnär kan hen använda ett ordentligt ritblock och bra tuschpennor för att måla sina fantasifulla kreationer. Om ditt barn istället vill ha lite hjälp på traven kan en häftig projektor hjälpa hen genom att visa figurer, former och miljöer på pappret som bara är att fylla i och färglägga. Det finns verkligen något för alla! 

Om ditt barn snarare föredrar att forma saker med sina händer kan en burk leksand eller leklera vara rolig att sitta med. Med dessa kan barnen forma skulpturer och sandslott med sina egna händer. Med hjälpsamma verktyg och andra tillbehör, kan ditt barn skapa ännu mer avancerade skulpturer!


Hitta allt för pysselstunden hos oss

Hos oss på Jollyroom hittar du en mängd roligt pyssel och ritmaterial som ditt barn kan leka och skapa med! Här finns allt från fingerfärg och Play-Doh-lera till trädockor att klä på och stora målarlådor fulla av färgpennor och kritor! För barn som hellre vill rita självständigt har vi pennor, ritblock, pennfodral och dagböcker. Om du har ett barn som tycker om roliga utmaningar kan en rittavla vara ett alternativ. Här finner du alltid pyssel från kända varumärken.

När du handlar hos oss ska du alltid känna dig 100 % nöjd med ditt köp, därför har vi alltid prisgaranti, 14 dagars ångerrätt och öppet köp i ett helt år. Välkommen in att hitta ditt barns nya favoritpyssel här!