• PlayDoh-header-1920x700.jpg

Play-Doh

Play-Doh tillverkar leklera och tillbehör i roliga färger för barn i alla åldrar. Här hittar du allt för kreativa lekar. Välj mellan roliga Play-Doh set med verktyg, formar och tillbehör till extra burkar med slime och lera.

24 träffar.

Leka med lera är lika roligt idag som det var förr

Leklera är klassikern om aldrig verkar gå ur tiden. Med Play-Doh-leran får du den perfekta kombinationen av leksak och pyssel. Leran får ditt barns fantasi att släppa loss och med den formbara leran kunna skapa fantastiska kreationer. Tillsammans med fiffiga skärverktyg och formar, blir pysslandet ännu roligare, och ditt barn kan göra alltifrån djur och bakelser till spagetti och pizzafyllning. Play-Doh-leran är helt giftfri och innehåller i stort sett bara vatten, salt och mjöl. Play-Doh fungerar därför bra som leksak även för mindre barn.

Låt barnens kreativitet få fritt spelrum

Med Play-Doh-lera kan barnen mixa och matcha olika färger, skapar fantasifulla kreationer samtidigt som de också övar upp sin finmotorik och kreativitet. Att leka med lera blir mer än bara en rolig lekstund för barnen, det är också ett superbra inlärningsverktyg för de mindre barnen.  

Hitta ditt barns Play-Doh-favoriter hos oss

Hos oss på Jollyroom hittar du ett stort utbud av Play-Dohs leksaker och lera. I vårt sortiment hittar du lera i olika färger, lerformer och skärverktyg som ditt barn kan kombinera med varandra. Ditt barn kan med formerna och verktygen skapa fantastiska lerpizzor, trycka fram spagetti i olika former och färger, tillverka grönsaker och dekorera lerhamburgare med flera roliga tillbehör. Här finner du roliga kit som låter ditt barn skapa fantasifulla muffins och tårtor. Perfekta att bjuda kompisarna på under nästa tebjudning. Likaså finner du kreativa lekset med kända figurer från My Little Pony och Disneys Bilar, men också en massa praktiska pysselväskor. Med pysselväskan kan ditt barn nu alltid ha med sig sina favoritleksaker överallt – praktiskt och enkelt!

Såklart hittar du ditt barns Play-Doh-lera och tillbehör här hos på Jollyroom, alltid till nätets lägsta priser. Vi erbjuder 14 dagars ångerrätt och öppet köp i 365 dagar, så att du vid varje köp kan känna dig nöjd.