• PhilipsAvent-header-1920x700.jpg

Philips Avent

På Jollyroom hittar du ett stort utbud av Philips Avent babyprodukter. AVENT har sedan 1984 tillverkat produkter som utvecklats genom omfattande forskning och kliniska tester. Nu, som en del av Philips-koncernen, kommer det nya Philips AVENT att fortsätta att skapa innovativa lösningar som gör det enklare att mata och värna om barnets hälsa och säkerhet. 

74 träffar.

Nappflaskor, babycalls och bröstpumpar från Philips Avent

Har ni en liten bebis där hemma och dessutom brist på tid? Ja, så är småbarnslivet! Trots att man gärna lägger all sin tid och energi på sitt barn kan det ibland vara skönt med lite hjälp i vardagen. Då är produkter från Philips Avent perfekta som ett extra hjälpmedel. De tillverkar moderna och innovativa babyvakter, amningsinlägg, nappflaskor samt manuella och elektriska bröstpumpar. Philips Avents produkter har utvecklats genom omfattande forskning och kliniska tester för att kunna erbjuda småbarnsfamiljen trygga och praktiska hjälpmedel för att förenkla vardagen.


Stort utbud av produkter från Philips Avent på Jollyroom

Hos oss finner du ett stort sortiment av bäst-i-test-produkter från Philips Avent. Här hittar du nappflaskor, babyvakter, bröstvårdsprodukter, bröstpumpar och mycket mer. Philips Avent tillverkar produkter i många olika modeller, färger och mönster så att du hittar det som just du söker.

Om du letar efter fler produkter till ditt barn kan du kika i vårt stora sortiment av leksaker, barncyklar, barnkläder, skidor och pottor. På Jollyroom hittar du alltid barn- och babyprodukter till låga priser och med öppet köp i 365 dagar. Om du skulle vara missnöjd med ett köp kan du snabbt och smidigt skicka tillbaka dina produkter för återbetalning. Välkommen in!