Bodys & Bodysuits

163 träffar.

Body och Bodysuits för den lille

En mjuk och skön body eller bodysuit i ett gulligt mönster är perfekt för din bebis första tid i livet. En praktisk body är enkel att ta på och av, samtidigt som den sitter på plats när du bär det lilla knytet. Bodyn är designad för att sitta bekvämt för att ditt barn ska ha det skönt och kunna röra sig obehindrat. Bodysuits har samma funktion, men är långa i ärmar och ben för att ditt barn ska hålla sig varm och skyddad. De fungerar även perfekt som pyjamas, eftersom barn ibland sparkar av sig täcket i sömnen och lätt kan frysa om hen inte har något som värmer armar och ben. Det som gör bodys och bodysuits särskilt praktiska är de smarta knäppningarna och funktionerna som underlättar alla kläd- och blöjbyten!


Hitta ditt barns nya babykläder på Jollyroom

Hos oss kan du bläddra bland många gulliga och praktiska bodys och bodysuits. På Jollyroom finns bodys i en mängd fina färger och söta mönster. Oavsett om du föredrar en omlottbody eller en body med klassisk knäppning, kommer du garanterat märka hur enkelt och praktiskt det är med en riktigt bra body eller bodysuit. Här kan du hitta bodys och bodysuits i mjuka material som ekologisk bomull, bambu och viskos. Våra body och bodysuits kommer från populära varumärken som Geggamoja, Didriksons, Mini A Ture, Småfolk och många fler!

Vi på Jollyroom vill att du som kund ska känna dig helt nöjd när du handlar hos oss. Därför får du alltid en förmånlig prisgaranti, 14 dagars ångerrätt och 365 dagars öppet köp när du handlar hos oss! Dina varor skickas snabbt till dig och du kan sedan skicka tillbaka dem lika enkelt om det skulle vara något som inte stämmer. Välkommen in och hitta en body eller bodysuit som passar just dig och din baby!