Bästitest_banner.jpg

Bäst-i-test

Vi på Jollyroom tycker att du och din familj förtjänar det bästa. Därför har vi har samlat störst utbud av produkter från kända varumärken som fått bäst-i-test utmärkelser på en och samma plats för din bekvämlighet. Här hittar du säkra bilbarnstolar, babyprodukter så som babyvakter, snygga barnkläder och skor men också barnvagnar med underbara åkpåsar som tillbehör. I kategorin barnkläder och skor så har vi ett stort urval av produkter från Didriksons och Viking och under barnvagnar hittar du allt från Brio till Crescent och Voksi. När det kommer till bilbarnstolar hittar du varumärken som Cybex, Britax, BeSafe och många fler.

 

SE ALLA BÄST-I-TEST

 

bastitest-bilstolar.jpg

Bäst-i-test: Bilbarnstolar

Det finns få saker som är lika viktigt som ditt barns säkerhet, särskilt under bilresan, då en riktigt bra bilbarnstol kan rädda ditt barns liv. Här hittar du prisvinnande bilbarnstolar som håller ditt barn säker direkt från födseln. Missa inte märken som Cybex, Britax och BeSafe.

 

bastitest-barnvagnar.jpg

Bäst-i-test: Barnvagnar

En barnvagn är något du kommer använda ofta, och därför vill vi vara säker på att du skaffar en som passar dina behov, har lång hållbarhet och låter ditt barn sitta bekvämt. Kolla in våra barnvagnar med bäst-i-test här, t.ex. Brio Smile, Chicco Liteway och Crescent Classic.

 

bastitest-baby.jpg

Bäst-i-test: Babyprodukter

Höj säkerheten på ditt barns vardag med riktigt bra babyprodukter med toppbetyg. Här hittar du testvinnande babyvakter, bärselar, matstolar och många andra produkter till din baby. Kolla b.la. in BabyDan Danstol, bärselar från BabyBjörn och Neonate babyvakter.

 

bastitest-klader.jpg

Bäst-i-test: Barnkläder & skor

Ditt barns barnkläder och skor måste tåla mycket slit och stoj, och att lista ut vilka kläder som har högst kvalité och håller länge är inte alltid lätt. Här hittar du mängder av barnkläder och skor som klarar av även den vildaste leken, från t.ex. Didriksons, Crocs och Viking.

 

Produkten har lagts i kundvagnen
Produkterna har lagts till i varukorgen