Bollsport

Upptäck den spännande bollsportvärlden hos Jollyroom! Oavsett om du är en fotbollsentusiast, basketproffs eller innebandyguru, har vi det du behöver för att lyckas på planen. Vårt sortiment inkluderar kvalitativa produkter från kända varumärken som Salming, Umbro, Stiga och Exit. Här kan du hitta allt från fotbollsmål, målvaktshandskar och basketkorgar till innebandyklubbor och innebandymål.
89 träffar.

Populära bollsporter för hela familjen

Bollsporter är ett fantastiskt sätt för familjer att hålla sig aktiva, ha roligt och skapa bestående minnen. De är populära av en anledning - de passar alla smaker och förmågor. För fotbollsentusiaster och framtida superstjärnor är spänningen att göra mål oöverträffad. Innebandyns fartfyllda spänning håller spelare i alla åldrar på tårna. För dem med ett öga för precision och elegans erbjuder basket den perfekta blandningen av strategi och fysisk skicklighet. Och så har vi volleyboll - en sport som symboliserar lagarbete och för familjer närmare med varje serve och volley.

Utrusta din familj med det bästa inom bollsporter

Jollyroom vet att rätt utrustning kan göra all skillnad i familjens bollsportäventyr. Det är därför vi erbjuder ett brett utbud av förstklassig utrustning som passar alla spelnivåer. Föreställ dig att din bakgård förvandlas till en fotbollsplan med ett officiellt EXIT-fotbollsmål eller att du övar upp ditt sikte med en mångsidig rebounder. Föreställ dig din uppfart med en ny basketkorg som förvandlar den till en personlig arena för familjens stigande stjärna. Och vad är en match utan den perfekta bollen? Med STIGA erbjuder vi fotbollar som är utformade med barn i åtanke, så att de kan spela bekvämt och säkert.

Ett par fotbollsskor från Umbro kan ge ditt barn övertaget när det gäller att ta sig förbi försvarare och göra det där vinnande målet. Utrustade med benskydd och målvaktshandskar kommer dina små idrottare att känna sig som proffs samtidigt som de är skyddade under matchen. Och låt oss inte glömma våra blivande innebandymästare! Med en Salming innebandyklubba i handen spelar de inte bara - de bygger upp sina färdigheter och sitt självförtroende på planen.

Varje volley, dribbling och mål blir ett ögonblick att njuta av när din familj är rustad med rätt utrustning. Så oavsett om du förbereder dig för en vänskaplig match i trädgården eller för en tävlingsmatch i parken finns Jollyroom här för att se till att din familj är redo att spela och njuta av alla de bollsporter som ger glädje i era liv.