• Viking-header-1920x700.jpg

Viking

Sedan 1920 har Viking främjat upptäckarlusten och underlättat för en aktiv livsstil, oberoende av väder och vind. Genom att erbjuda vattentäta, varma och hållbara kläder och skor underlättar Viking inte bara för utforskaren, de bryr sig även om sin miljöpåverkan och det fotavtryck de lämnar efter sig. Därför erbjuder Viking både veganska och PVC-fria produkter, som du kan hitta här på Jollyroom. Vi har samlat ett väl utvalt sortiment av Vikings alla produkter så som handgjorda gummistövlar i naturgummi, kängor i GORE-TEX, skor med ergonomisk passform, sandaler för varmare dagar och även funktionskläder för barn, skapade för att hålla genom alla lekar och väderlekar. Du kan vara säker på att du hittar kläder och skor för alla tillfällen hos Viking.

342 träffar.

Viking – för ett aktivt friluftsliv

Viking är ett norskt företag med stor erfarenhet av vattentäta skor – de har varit i branschen i nära 100 år, och har under alla dessa år fokuserat på att trotsa väder och terräng med fotriktig teknologi. De strävar hela tiden efter att komma på nya, innovativa lösningar för sina barnskor, och har under många år haft ett nära samarbete med bland annat GORE-TEX för att hela tiden kunna erbjuda de senaste lösningarna. Viking har också lagt mycket tid och resurser på sulteknologi med fokus på bra markgrepp för svåra underlag, allt för att kunna erbjuda sina kunder det allra bästa. Genom att möta, och till och med överträffa, marknadens förväntningar skapar Viking en stark och positiv relation till sina kunder, och erbjuder nu både kläder och skor i samma innovativa anda som alltid. Bekväma och praktiska barnskor och funktionella kläder i hållbara material – det hittar du hos Viking!

Skor och kläder för alla väder

Här på Jollyroom hittar du ett brett utbud av Vikings skor och kläder. Stövlar och kängor, fritidsskor, sneakers, sandaler, overaller, accessoarer och fleecejackor – här finns något för alla barn och alla väder! Vikings produkter passar för vår, sommar, höst och vinter, alltid med hållbarhet och bekvämlighet i fokus, och med många storlekar att välja mellan.

Med individen i fokus

Det ska vara roligt att handla både skor och kläder för dina barn online, och därför har vi en mängd olika färger och designer att välja mellan. Kanske önskas en klassisk, enfärgad gummistövel, eller en lite mer spexad med eldsprutande drakar på? Vi har det och allt däremellan! Oavsett om du letar efter gummistövlar till förskolan, varmfodrade vinterkängor till pulkabacken, vantar för höstens regn och rusk eller sandaler till de härliga sommarmånaderna så har Viking bra alternativ, och du kan hitta dem här hos oss!