Fleecejackor & Fleecetröjor

Upptäck världen med värme och stil med Jollyrooms stora utbud av fleecejackor, fleecetröjor och pilejackor för barn. Från populära varumärken som Nordbjørn, Didriksons och Petite Chérie Atelier. Fleece kombinerar komfort och hållbarhet, vilket gör dem idealiska för lekfulla dagar. Ge ditt barn den ultimata känslan av värme och frihet med högkvalitativa fleeceplagg. Utforska och hitta den perfekta fleecejackan, fleecetröjan och pilejackan för såväl små som stora barn.
253 träffar.

Vad är en fleecetröja?

När värme, komfort och mångsidighet är avgörande för familjens utomhusgarderob är fleeceplagg en mästare i kylan. Fleecejackor, fleecetröjor och pilejacka - dessa mysiga lager passar för alla kyliga situationer, från luftiga höstpicknickar till snöiga vinteraktiviteter. Men vad är det egentligen?

Fleecejackor, -tröjor och pilejackor är gjorda av värmande material och erbjuder en oslagbar kombination av värme och lättviktskomfort. De är designade för att efterlikna ull men överträffar det när det gäller fuktbeständighet och torkningshastighet. Nordbjørn, Didriksons, Lindberg och Petite Chérie Atelier förstår familjens behov och konstruerar sina fleecekläder så att alla barn är skyddade från kylan.

Oavsett om fleecetröjan används som ett fristående ytterplagg en krispig höstdag eller om de ligger under vattentäta skaljackor i minusgrader, är den perfekt för att utrusta dina barn med pålitlig värme som håller säsong efter säsong.

När ska du använda en fleecejacka, fleecetröja eller pilejacka?

Att behärska klädstrategin "lager på lager" är avgörande för att hålla dina barn bekväma i varierande väderförhållanden, och fleeceplagg är perfekta för just detta. En fleecejacka, fleecetröja eller pilejacka bör vara ditt första lager när du ger dig ut i naturen med dina småttingar.

Fleece passar i nästan alla miljöer och fungerar utmärkt som mellanlager under vattentäta skaljackor, eller som ett mysigt topplager under svalare dagar. När kylan sjunker fungerar en fleecejacka som ett isolerande mellanlager som håller värmen nära kroppen och transporterar bort fukt, så att ditt barn håller sig torrt och varmt. Under de lite varmare dagar kan en fleecetröja vara den perfekta följeslagaren för ditt barns lekstund i parken, skogen eller förskolan. Under våren eller hösten är det lätt att anpassa sig till varierande temperaturer med en fleecetröja. Barnen kan dra upp dragkedjan när det blir kallt eller vira den runt midjan när solen tittar fram.

Förutom sin mångsidighet är fleece otroligt slitstarkt, vilket innebär att dina barn kan leka, snubbla och tumla utan att du behöver oroa dig för slitage. Även efter otaliga tvättar kommer en fleece av god kvalitet från märken som Nordbjørn, Didriksons, Petite Chérie Atelier eller Lindberg att behålla sin form och värme och fortsätta att vara den mysiga följeslagare som dina barn sträcker sig efter. Efter en lång dags utforskande eller lek är fleeceplagg enkla att rengöra och torkar snabbt – alltid redo för nästa äventyr.