Utemöbler

Skapa en magisk utomhusvärld för dina små äventyrare med ett stort urval av utemöbler för barn. Från lekfulla hammockar och gungstolar till fantasifyllda leksakskök – vi har allt för att göra trädgården till en plats där barnen trivs. Utforska trädgårdsmöbler från välkända varumärken som JLY, Woodlii och KidKraft för att hitta härliga utemöbler för såväl små som stora barn. Med solsängar för avkoppling och kreativa leksakskök för roliga utomhusaktiviteter skapar du en underbar utomhusupplevelse för hela familjen. Upptäck glädjen av att inreda trädgården med lekfullhet och hållbarhet.
16 träffar.

Utemöbler och trädgårdsmöbler

Förvandla din trädgård till en fantasifull oas med trädgårdsmöbler som är perfekta för familjer och barn! Vare sig det är en mysig hängstol där dina småttingar kan läsa en bok eller en solstol med parasoll som ger dem en bekväm plats att njuta av sommarbrisen samtidigt som de skyddas från solen. Upptäck avkopplingens magi med härliga hammockar, perfekta för lugna vår- och sommareftermiddagar. För den som vill röra på sig är gungstolarna från JLY perfekta för att gunga bort dagens spänning. Låt ditt barns fantasi flöda med ett leksakskök i miniatyr, som ger timmar av kreativ utomhuslek. Eller välj en snygg solstol som erbjuder både komfort och solskydd med sin smarta design.

Låt familjen omfamnas av naturen med vårt urval av picknickbord och bänkar som är gjorda just för barn och skapar den perfekta miljön för familjemåltider utomhus och låter de små njuta av snacks och pyssel i den friska luften. Utforska varumärken som JLY, Woodlii och KidKraft som erbjuder hållbara trädgårdsmöbler för barnens energiska och fantasifulla lekar.

Kan man ha utemöbler ute på vintern?

När temperaturen sjunker undrar många föräldrar om deras utemöbler klarar vinterkylan. Det viktiga är att se till att dina möbler är väl anpassade för alla årstider, särskilt om de ska stå utomhus under de kallare månaderna. Täck över möblerna med vattentäta skydd under längre perioder av icke-användning för att skydda dem från snö och regn. För träbaserade möbler är det viktigt att behandla dem med väderbeständiga lacker eller oljor för att förhindra fuktintrång och frostskador.

För att förlänga livslängden på dina utemöbler under vintern är det bäst att placera dem på en skyddad plats, som en täckt altan, veranda eller ett uterum. Med rätt skötsel är det alltså fullt möjligt att låta trädgårdsmöblerna stå ute under vintermånaderna, så att barnen kan njuta av dem när snön har smält bort.