• Kidkraft-header-1920x700.jpg

KidKraft

KidKraft är ett amerikanskt företag som tillverkar innovativa barnmöbler och leksaker av trä i kreativ design. De är kända för sina hållbara produkter och sin höga kundtillfredsställelse. Hos oss på Jollyroom har vi en bred variation av KidKrafts populära leksaker och barninredning, med allt från häftiga dockhus och leksakskök till snygga barnmöbler och sängar.  

47 träffar.

Högkvalitativa träleksaker och inredning för barn

KidKraft har tillverkat högkvalitativa barnleksaker och möbler till barnrummet i över 50 år. De strävar alltid efter att skapa leksaker som barn inspireras till att leka med. Några av KidKrafts mest populära produkter är deras fina dockhus i trä som finns i flera modeller och storlekar samt deras barnanpassade utemöbler med parasoll. KidKraft är älskat av människor i alla åldrar och deras produkter är snyggt designade samtidigt som de är praktiska för barnen att leka med. Många av KidKrafts barnmöbler har roliga funktioner och tillbehör som gör lekstunden ännu roligare för barnen, som deras verklighetstrogna miniatyrkök som inger en känsla av att man faktiskt lagar mat i ett riktigt kök.


Hitta alla fina produkter från KidKraft här

På Jollyroom finner du mycket fin barnrumsinredning och många roliga leksaker från KidKraft. Här hittar du roliga lekstugor, leksakskök, verktygsbänkar samt bord och stolar för barn. Vi har även kökstillbehör för leksaksköket, tågbord, tågbanor, dockhus och sandlådor för trädgården. Alla produkter från KidKraft är av hög kvalitet och tål att lekas med. Självklart hittar du KidKrafts populära juniorsängar hos oss också!

Glöm inte att du alltid har prisgaranti när du handlar hos oss! Det innebär att du kan vara helt säker på att du får varan till ett förmånligt pris när du handlar hos oss. Dessutom har du alltid 365 dagars öppet köp. Välkommen in!