• Medela-header-1920x700.jpg

Medela

På Jollyroom hittar du ett stort utbud av Medela, i vårt sortiment finns bland annat Medela bröstpump, amnings-bh och amningsinlägg. Medela är världens ledande tillverkare av amningsprodukter som underlättar amningsperioden för mammor världen över. De är mästare i teknologi och möter upp till medicinvetenskapens krav.

58 träffar.

Medela har allt för ammande mammor

Medela är en ledande leverantör av pålitliga och bra amningsprodukter till nyblivna mammor. Medela fokuserar på praktisk design, teknisk expertis och sist men inte minst - en enklare vardag för dig som mamma! I Medelas sortiment finner du bäst-i-test-bröstpumpar, bröstvårdprodukter, tillbehör till bröstpumpen och mängder av andra produkter utformade för att öka bekvämligheten för dig när du ammar.


Stort utbud av Medela hos Jollyroom

Att amma ska vara en mysig stund för dig och ditt barn, men det är inte alltid en dans på rosor. Därför har Jollyroom ett stort utbud av mamma- och babyprodukter som är utformade för att underlätta din vardag och er amningsstund tillsammans. Hos oss hittar du en stor mängd av produkter från Medela som elektriska och manuella bröstpumpar, bröstmjölksflaskor, amnings-bh:ar, vårtskydd och mycket mer! Jollyroom har dessutom alltid prisgaranti, så när du har köpt din bröstpump eller amnings-bh från Medela hos oss kan du vara säker på att du har fått den till ett förmånligt pris!

Glöm inte att kika i resten av vårt sortiment också! Här hittar du barnvagnar, skötbord, barnkläder, barnskor och massa mer. Välkommen in!