Sittvagnar

Hos oss hittar du sittvagnar som är perfeka för barn som precis lärt sig sitta upp och är nyfikna på omgivningen. De många varumärkena erbjuder en bra och bekväm position i sittvagnen.

Topplista

 • 209 träffar.

  Barnvagnar för nyfikna barn

  När ditt barn lärt sig att sitta själv och vill ha koll på omgivningen är en sittvagn det naturliga valet. Den klassiska sittvagnen är något mer robust än de minsta sulkys, med större hjul och fler funktioner, men saknar kombivagnens möjlighet att utan extra delar användas som liggvagn – till många sittvagnar kan du köpa till liggdel och babyskydd om behovet skulle uppstå. Sittvagnen har ofta en enkel fällbar sits, men modeller med avtagbar och vändbar sits förekommer – du kan därför välja en sittvagn som passar just dig och dina behov. Sittvagnar finns dessutom i modeller med tre eller fyra hjul, med lätta eller robusta chassin, anpassade för skogspromenader eller stadsturen, och så vidare.

  Sittvagnar för alla tillfällen

  Här hos Jollyroom hittar du sittvagnar i alla former. Oavsett om du letar efter en billig sittvagn i enkelt utförande eller en exklusiv vagn med de senaste funktionerna hittar du säkert rätt vagn för dig här. Vi har sittvagnar i olika modeller och utseenden från många av de mest populära tillverkarna, som Britax, 2Me, Chicco, Baby Jogger, Beemoo, Crescent, för att bara nämna några. För att du ska vara trygg i ditt köp erbjuder vi dessutom prisgaranti, så att du kan vara säker på att du får det bästa priset på nätet!

  ;