Äta & Dricka

När det är dags för barnet eller babyn att äta och dricka finns Jollyroom som en hjälpande hand. Vi har ett av Nordens största utbud av produkter för babyns matstund med allt från nappflaskor och pipmuggar till haklappar och portionsformar. I vårt sortiment finner du en mängd produkter till drick- och matstunden från varumärken som BabyBjörn, MAM, Dr. Brown och Bambino!
1432 träffar.

Äta och dricka

Som förälder vet du hur viktigt det är med rätt utrustning när det gäller att mata dina småttingar. Därför erbjuder vi ett omfattande sortiment av produkter som är särskilt utformade för barnfamiljers måltider. Hos Jollyroom hittar du nappflaskor, pipmuggar, haklappar, köksmaskiner och mycket mer, så att varje klunk och tugga som ditt barn tar är säker, bekväm och njutbar.

Oavsett om du letar efter ditt barns första flaska eller vill övergå till pipmuggar har vi allt du behöver. Våra nappflaskor är utvalda för sina högkvalitativa material och ergonomiska design, som gör matningen bekväm för både dig och ditt barn. Pipmuggar, å andra sidan, är perfekta för småbarn som är redo att ta sig an utmaningen att dricka på egen hand. Med handtag som är lätta att greppa och spillsäker design gör de drickstunden mindre stökig och roligare.

Dessutom förstår vi vikten av att produkter inte bara handlar om upplevelsen för barnet utan också om att underlätta efter måltiden. Därför erbjuder vi tillbehör såsom haklappar, tallrikar och skålar med höga kanter och underlägg i livliga färger och fantasifulla mönster. Dessa produkter fångar inte bara ditt barns uppmärksamhet utan gör det även enklare att hantera rester efter måltiden, vilket underlättar städningen.

Allt för trevliga måltider

När det gäller att förbereda inför en måltid finns det inget mer förtjusande än att ha en sammanhängande, barnvänlig matuppsättning. Vi erbjuder charmiga barnserviser som ger en gnista av glädje till varje måltid. Våra barnserviser är skräddarsydda för små händer och aptiter och innehåller ofta kombinationer av tallrikar, muggar och bestick som gör måltiderna lite mindre röriga. Vi har också en rad smart utformade matlådor som gör måltider på språng problemfria. Dessa livräddare är perfekta för förvaring av snacks eller måltider, oavsett om du är på väg till parken eller på en längre resa. Med lufttäta förslutningar och fack för att hålla maten separat ser de till att måltiderna förblir fräscha och aptitretande.

På Jollyroom är vi medvetna om att måltider är mer än bara att äta - det är en viktig del av ditt barns utveckling och en tid då familjen umgås. Därför erbjuder vi ett brett sortiment av produkter till måltiderna från välkända varumärken som Done By Deer, Skip Hop, Twistshake, MAM, BabyBjörn, Baby Brezza och massa mer!