• BeSafe-header-1920x700.jpg

BeSafe

På Jollyroom hittar du ett stort utbud av Besafe bilbarnstolar. BeSafe är ett varumärke från HTS som har flera märken inom trafiksäkerhet. Idag är HTS en innovatör med internationellt renommé när det gäller att tillverka bakåtvända bilstolar och detta har BeSafe gjort i 20 år. Förutom barnbilstolar finns gravidbälten, bältessamlare och sparkskydd m.m.

94 träffar.

BeSafe – Skandinavisk säkerhet

BeSafe är en tillverkare med en storslagen vision – att inga barn ska skadas allvarligt i trafikolyckor. BeSafe drar sitt strå till stacken genom att utveckla bilbarnstolar och andra säkerhetsprodukter för trafiken med högsta möjliga säkerhet, för barn i alla åldrar. Företaget investerar mycket pengar och tid på utveckling och forskning och samarbetar med forskningsinstitut och organisationer världen över som arbetar med trafiksäkerhet. Tack vare detta innebär BeSafes produkter alltid det senaste inom trafiksäkerhet, oavsett om det gäller babyskydd, bakåtvända bilstolar eller bältesstolar.

BeSafes babyskydd för de minsta barnen är lika säkra som bekväma, och har kompatibla ISOFix-baser för att på säkrast möjliga sätt kunna fästa babyskyddet i din bil. Babyskydden är dessutom kompatibla med många av de populäraste barnvagnarna på marknaden, så att du kan skapa ett komplett ”Travel System” med barnvagn och bilstol i ett.

Förutom bilbarnstolar och babyskydd tillverkar BeSafe många andra produkter med trafiksäkerhet i fokus: gravidbälten, sparkskydd, bältessamlare, och andra smarta tillbehör som gör resan både bekväm och säker.

Populära och testade bilbarnstolar

Här på Jollyroom hittar du ett stort utbud av produkter från BeSafe, från de mest populära babyskydd-modellerna och bakåtvända bilbarnstolar och bältesstolar som utsetts till Bäst i test, till tillbehör som bältessamlare och sparkskydd till bilsätet. Vill du vara säker på att du får testade och godkända säkerhetsprodukter av bra kvalitet rekommenderar vi en titt i vårt BeSafe-sortiment! Tack vare vår prisgaranti kan du dessutom alltid vara säker på att du får BeSafes produkter till ett riktigt bra pris hos oss.