94 träffar

1/2Nästa

BeSafe – Skandinavisk säkerhet

BeSafe är en tillverkare med en storslagen vision – att inga barn ska skadas allvarligt i trafikolyckor. BeSafe drar sitt strå till stacken genom att utveckla bilbarnstolar och andra säkerhetsprodukter för trafiken med högsta möjliga säkerhet, för barn i alla åldrar. Företaget investerar mycket pengar och tid på utveckling och forskning och samarbetar med forskningsinstitut och organisationer världen över som arbetar med trafiksäkerhet. Tack vare detta innebär BeSafes produkter alltid det senaste inom trafiksäkerhet, oavsett om det gäller babyskydd, bakåtvända bilstolar eller bältesstolar.

BeSafes babyskydd för de minsta barnen är lika säkra som bekväma, och har kompatibla ISOFix-baser för att på säkrast möjliga sätt kunna fästa babyskyddet i din bil. Babyskydden är dessutom kompatibla med många av de populäraste barnvagnarna på marknaden, så att du kan skapa ett komplett ”Travel System” med barnvagn och bilstol i ett.

Förutom bilbarnstolar och babyskydd tillverkar BeSafe många andra produkter med trafiksäkerhet i fokus: gravidbälten, sparkskydd, bältessamlare, och andra smarta tillbehör som gör resan både bekväm och säker.

Populära och testade bilbarnstolar

Här på Jollyroom hittar du ett stort utbud av produkter från BeSafe, från de mest populära babyskydd-modellerna och bakåtvända bilbarnstolar och bältesstolar som utsetts till Bäst i test, till tillbehör som bältessamlare och sparkskydd till bilsätet. Vill du vara säker på att du får testade och godkända säkerhetsprodukter av bra kvalitet rekommenderar vi en titt i vårt BeSafe-sortiment! Tack vare vår prisgaranti kan du dessutom alltid vara säker på att du hos oss får det bästa priset på BeSafes produkter på nätet.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och ta del av de senaste nyheterna och rabatterna!

 

På Jollyroom.se hittar du Nordens största utbud av produkter för barnfamiljen. Hos oss handlar du snabbt, enkelt och alltid till de lägsta priserna. Med 365 dagars öppet köp och en mycket kompetent kundtjänst kan du känna dig trygg att handla hos oss. I vårt sortiment hittar du barnvagnar, bilstolar, kläder för barn och baby, produkter för mamman, massor av inspirerande inredning, leksaker, babyprodukter och mycket mer. Vi erbjuder produkter från välkända varumärken så som Britax, Maxi-Cosi, Baby Jogger, BabyBjörn, Didriksons, Sebra, KidKraft, Ergobaby, Philips Avent, Neonate, Cybex, LEGO och många fler. Välkommen in och kika runt i Nordens största barn- och babybutik på nätet!

Produkten har lagts i kundvagnen
Produkterna har lagts till i varukorgen