Stödbälten

Graviditeten kan ibland vara en väldigt ansträngande och jobbig tid för mamman. Ett bekvämt stödbälte kan göra graviditeten lättare och minska besvären som kan ibland kan uppstå. Här finner du ett stort utbud av sköna och smarta stödbälten i en mängd olika modeller och utföranden. Välj mellan stödbälten från varumärken som Carriwell, Mamaband, Belly Bandit och UpSpring!
15 träffar.

Stödbälten för att du ska kunna njuta av din graviditet

Att bli gravid är en fantastisk händelse, men att bära på ett barn kan stundtals kännas jobbigt, ansträngande och tungt. Ryggont, smärta i svanken och foglossning är vanligt förekommande problem under en graviditet. Då är stödbälten ett bra alternativ för att lindra dessa symptom. Ett stödbälte för dig som är gravid avlastar och minskar tryck på bäcken och rygg, och minskar därmed besvären som stör dig. Många stödbälten är enkla att sätta på, ta av och justera utefter behov. Du får dessutom plats med bältet under kläder, vilket gör att du kan fortsätta att leva ditt liv som vanligt trots graviditetsåkommor!
 

Hitta din kropps nya bästa kompis på Jollyroom

Hos oss på Jollyroom har vi ett stort sortiment av stödbälten, designade för att lindra dina gravidsmärtor och rekommenderade för foglossningsbesvär av legitimerade sjukgymnaster. Våra stödbälten finns i flera storlekar, färger och modeller. Välj mellan stödbälten från varumärken som Carriwell, Belly Bandit, Medela och UpSpring. Kika in i vårt sortiment och hitta det stödbälte som passar dig och dina besvär bäst, så du kan njuta till fullo av din graviditet!

Glöm inte att när du handlar hos oss på Jollyroom så har du alltid 14 dagars ångerrätt och öppet köp i ett helt år.