Ett gravidbälte ger mammans gravidmage det stöd som behövs för en bekväm graviditet. Hos oss finner ni ett stort utbud av sköna och smarta gravidbälten i olika modeller och utformningar. Hitta ett gravidbälte som passar perfekt för just dig bland vårt sortiment av bälten från varumärken som Carriwell, Mamaband och Cantaloop!

Gravidbälten för bekvämlighet och säkerhet

Att vara gravid är inte bara en dans på rosor, även om det är väldigt härligt. Kroppen genomgår drastiska förändringar, som skillnader i hormonnivåer och humörsvängningar. Magen blir stor och tung, du kan få ont i ryggen och det kan bli svårt att sitta och ligga bekvämt. Vid tillfällen som dessa väljer många blivande mammor att använda gravidbälten, som är ett mycket uppskattat hjälpmedel under graviditeter. Ett gravidbälte stöttar ditt bäcken och din rygg samt kan lindra smärta och symptom vid foglossning. Många gravidbälten är justerbara för att du ska kunna använda dem under hela din graviditet trots att din mage växer för varje vecka som går. Det kan även vara smart att ha med sig ett gravidbälte i bilen! Vid en kollision styr gravidbältet bort bilens höftbälte från magen och fostret, och fördelar kraften jämnare över hela kroppen. Du slipper även obehaget av att ha bilbältet över magen när du kör bil!


Hitta ditt nya gravidbälte hos oss på Jollyroom

För oss på Jollyroom är det viktigt att du mår bra och är bekväm trots graviditet och växande mage, därför har vi allt som du kan tänkas behöva under den här tiden! Här finner du gravidbälten i olika färger, utföranden och storlekar. Ta gärna en titt bland våra gravidbälten från populära märken som Carriwell, BeSafe och BabyMoov! Om du letar efter fler produkter som kan underlätta din graviditet kan du hitta det i vårt stora sortiment av gravidprodukter. Där har vi gravidkuddar, gravidsmycken, gravidböcker, stödbälten och mycket mer som kan kännas skönt att ha när man inväntar sin nya familjemedlem! När du handlar på Jollyroom kan du alltid känna dig trygg eftersom
vi har prisgaranti på alla våra produkter och 365 dagars öppet köp.