Gravidkuddar

En gravidkudde är det perfekta stödet för blivande mammor på natten eller under vilostunden. Här finner du en mängd populära gravidkuddar i olika utföranden som är speciellt utvecklande för att avlasta och ge optimalt stöd genom hela graviditeten. Hos oss kan du handla gravidkuddar från kända varumärken som Chicco och NG Baby!
75 träffar.

Låt gravidkudden underlätta för dig

Många kvinnor kan nog hålla med om att den härliga gravidmagen ibland skapar problem när man ska sova. Det kan vara svårt att sova som du tidigare har gjort, och att hamna i en skön position så att hela kroppen slappnar av kan verka omöjligt. Då är gravidkuddar en hjälp i nöden! Gravidkudden är utformad för att ge stöd åt hela din kropp, under graviditet och vid amning, i sov- och liggposition. Dessutom finns gravidkudden till hands för att positionera dig och ditt barn rätt i sittande ställning när du ammar eller matar ditt barn med flaska. Gravidkuddar är även en stor hjälp för dig som lider av värk i axlar, nacke och rygg eller foglossning!


Hitta den perfekta gravidkudden på Jollyroom

Hos oss på Jollyroom har vi ett stort sortiment av gravidkuddar utsedda till bäst-i-test-vinnare! Här finner du gravidkuddar av ekologiskt material och hög kvalitet i fina mönster. Vi erbjuder gravidkuddar i flera storlekar, former och av varierande hårdhet. Våra gravidkuddar rekommenderas av barnmorskor, som hjälp under graviditet och vid amning. Bläddra i vårt stora sortiment och hitta din nya gravidkudde bland hyllade varumärken som bbhugme, Doomoo, Milki och BabyMatex!