Aktivitetsleksaker

Utveckla och stimulera din baby med en rolig och utmanande aktivitetsleksak! Här hittar du allt från aktivitetsbord och aktivitetscenter till aktivitetskuber, leksakstelefoner och smarttelefoner med fjärrkontroll. Välj mellan varumärken som PlayGro, Fippla och Woodlii!
368 träffar.

Lek och lär när det är som bäst

Smarta aktivitetsleksaker är leksaker som ditt barn kommer ha många roliga stunder med. Aktivitetsleksaker är utformade för att på olika sätt stimulera ditt barns sinne och att utveckla deras hörsel, syn eller rörelse. Vissa av våra produkter tränar även upp barnens finmotorik och ser på olika sätt till att de aktiverar sig.                                             


Mängder av roliga aktivitetsleksaker för barn

På Jollyroom har vi ett stort sortiment av aktivitetsleksaker som passar alla barn. Här finner du pedagogiska leksaker som både roar och stimulerar lärandet hos ditt barn. Leksaker finns i en massa fina färger, med rolig design och smarta funktioner. Hos oss hittar du allt ifrån bultbrädor, roliga gripleksaker, leksakståg, bitringar, skallror, lära-gå-vagnar, dragleksaker, klossar och en massa annat roligt. Du finner också utvecklande speldosor och plocklådor som ditt barn kommer ha många roliga stunder med. Vi har aktivitetsleksaker från kända varumärken som Bloomingville, BRIO, Jabadabado, Kids Concept, Sebra, Micki och Woodlii.
 

Alltid öppet köp i ett helt år

När du handlar av oss på Jollyroom har du alltid 14 dagars ångerrätt och öppet köp i 365 dagar. Skulle du inte bli nöjd med ditt köp, kan du snabbt och smidigt skicka tillbaka varan.

Välkommen!