HÀr finner du ett brett utbud av underbara speldosor som Àr perfekta att hÀnga över spjÀlsÀngen, skötbordet eller i barnvagnen. I sortimentet finner du en mÀngd hÀrliga speldosor i mÄnga olika mjuka och fina utformanden som garanterat kommer hjÀlpa ditt barn att koppla av. Kika runt bland varumÀrken som Smallstuff, Tiny Treasure, RÀtt start och Jabadabado och finn bÀsta speldosan till din son eller dotter!
68 träffar.

Den perfekta doppresenten

En söt speldosa att ha ovanför barnets spjälsäng eller ett gulligt gosedjur som spelar lugnande melodier, blir en fin doppresent som både barn och föräldrar kommer uppskatta. Speldosor finns i flera olika modeller och spelar mysiga melodier som stimulerar barnens hörsel och får dem att somna lugnt. Många av våra speldosor är i färgglada färger och finns i mysiga figurer som Mumin, Alfons Åberg och Babblarna.

På Jollyroom hittar du en massa fina speldosor som passar perfekt för små bebisar. Här finner du speldosor som gosiga gosedjur, söta sängmobiler att ha ovanför spjälsängen eller i vagnen, samt leksaker som spelar roliga melodier när barnet leker. En speldosa är inte bara lugnande för barnet att lyssna på, en färgglad speldosa kommer även simulera ditt barns syn och bli ett roligt inslag för en liten bebis. Hos oss finner du speldosor från kända varumärken som Jabadabado, Done by Deer, Jellycat, Teddykompaniet och Kids Concept.

När du handlar barn- och babyprodukter från Jollyroom har du alltid 14 dagars ångerrätt och öppet köp i ett helt år. Skulle det vara fel, är det bara att snabbt och smidigt skicka tillbaka produkten. Du kan i lugn och ro hitta ditt barns nya fina speldosa här hos oss.

Välkommen!