• Smoby_Header.jpg

Smoby

Smobys leksaker är alltid härligt färgstarka, pedagogiska och otroligt roliga. Uteleken är fulländad med Smobys underbara lekstugor, roliga rutschkanor, svischande gungor och häftiga trampbilar! Åk ut på äventyr med den fräcka springcykeln eller mysiga trehjulingen innan en fika vid picknickbordet. Frankrikes leksaksjätte erbjuder även leksakskök, supermarkets och andra roliga inomhusleksaker!

 

 

184 träffar.

Leksaker med smarta funktioner

Smobys leksaker känns lätt igen på sina härligt färgstarka utseenden och smarta, pedagogiska funktioner. Bakom den franska leksaksjätten gömmer sig en lång och spännande historia, och sedan de satte igång sin leksaksproduktion i slutet av 70-talet har de blivit en av marknadens mest populära leksakstillverkare. Idag är Smoby kända för sina fina inne- och uteleksaker i hög kvalitet, omsorgsfullt framtagna för att göra leken utvecklande och lärorik för alla åldrar. De färgglada leksakerna hjälper ditt barn att utveckla sin fantasi och att upptäcka världen.

Smoby-leksaken för just ditt barn

Smoby erbjuder en myriad av leksaker med olika användningsområden – det finns alltid något för varje smak och tillfälle. Hos oss på Jollyroom hittar du en mängd av dessa roliga leksaker från Smoby. Vi har ett brett utbud med snygga tramptraktorer med släp, skojiga rutschkanor, säkra trehjulingar med praktiska föräldrahandtag, fina lekstugor, verklighetstrogna leksakskök, och en mängd andra utomhus- och inomhusleksaker. Handlar du hos oss kan du dessutom vara säker på att du får produkterna till ett riktigt bra pris, eftersom vi erbjuder prisgaranti.