28 träffar

Utmanande lek med rutschkanor och klätterställningar för barn

Att klättra upp på lekställningen och ta rutschkanan ner igen är en aktivitet som man aldrig tröttnar på! Förutom att det är ett perfekt sätt att träna motoriken är lekställningen också rolig och underhållande. Det finns otroligt många olika klätterställningar som alla är designade för att ge olika typer av utmaningar så att du själv kan välja vad som passar ditt barn bäst.

Till de äldre barnen kan det vara en bra idé att skaffa en större klätterställning som både ökar klättringslusten och ger en lagom utmaning. För de minsta barnen räcker det kanske med en liten rutschkana, och allt eftersom de blir äldre kan man köpa delar som förlänger rutschkanan eller köpa större rutschkanor som ger många fjärilar i magen när man susar ner.

För varma sommardagar har vi glidbanor i olika former – sådana som man kan åka på magen på och sådana som man kopplar fast trädgårdsslangen i så att det nästan blir som att ha sitt eget äventyrsbad! Sätt en pool i änden av vattenbanan för att få sommarens bästa vattenupplevelse i din egen trädgård!

Utelek för stora och små

Om det är någon plats som barn tillbringar mycket tid på är det lekplatsen. Med allt från gungor och gungställningar till rutschbanor och klätterväggar kan du vara säker på att barnen alltid har roligt, och på Jollyroom har vi allt! Självklart har vi även mindre lekställningar för de yngre barnen, för det är klart att de också ska få vara med på det roliga! Här hos Jollyroom hittar du det du behöver för att kunna fixa tidernas bästa lekplats. Vi säljer självklart kända märken som Smoby, Little Tikes och Feber, som alla erbjuder skojiga och fina uteleksaker för barn. Har du en liten Disney-entusiast där hemma har vi uteleksaker med motiv med favoritfigurerna också, eller varför inte färgrika aktivitetsgym från Little Tikes och uppblåsbara glidbanor från Bestway. Och du, glöm inte att vi har prisgaranti så att du alltid kan vara säker på att du får nätets bästa pris på uteleksakerna.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och ta del av de senaste nyheterna och rabatterna!

 

På Jollyroom.se hittar du Nordens största utbud av produkter för barnfamiljen. Hos oss handlar du snabbt, enkelt och alltid till de lägsta priserna. Med 365 dagars öppet köp och en mycket kompetent kundtjänst kan du känna dig trygg att handla hos oss. I vårt sortiment hittar du barnvagnar, bilstolar, kläder för barn och baby, produkter för mamman, massor av inspirerande inredning, leksaker, babyprodukter och mycket mer. Vi erbjuder produkter från välkända varumärken så som Britax, Maxi-Cosi, Baby Jogger, BabyBjörn, Didriksons, Sebra, KidKraft, Ergobaby, Philips Avent, Neonate, Cybex, LEGO och många fler. Välkommen in och kika runt i Nordens största barn- och babybutik på nätet!

Produkten har lagts i kundvagnen
Produkterna har lagts till i varukorgen