Rutschkanor

Förvandla ditt hem eller din trädgård till en rolig lekplats med vårt stora utbud av rutschkanor! Vi har något för alla, oavsett om du letar efter en rutschkana för inomhusbruk för att ge dina barn en härlig lekplats som är säker och engagerande eller en rutschkana utomhus för att komplettera din trädgård med oändliga lekstunder. Vi har rutschkanor av plast som är byggda för att tåla väder och vind och ge dina barn en fartfylld och rolig åktur. Hos oss hittar du en mängd olika färger, teman och storlekar som passar barn i alla åldrar, både för inomhus och utomhusbruk!
32 träffar.

Upptäck roliga rutschkanor för varje äventyr!

Glid in i vårt breda urval av rutschkanor som kan förvandla alla utrymmen till ett lekparadis för barn! Oavsett om du letar efter en liten rutschkana inomhus eller en stor rutschkana utomhus för fartfyllda aktiviteter, har vi den perfekta lösningen för att glädja dina småttingar.

Att klättra upp på lekställningen och ta rutschkanan ner igen är en aktivitet som man aldrig tröttnar på. Förutom att det är ett perfekt sätt att träna motoriken är lekställningen också rolig och underhållande. Det finns otroligt många olika klätterställningar som alla är designade för att ge olika typer av utmaningar så att du själv kan välja vad som passar ditt barn bäst.

Till de äldre barnen kan det vara en bra idé att skaffa en större lekställning med klätterstegar & nät som både ökar klättringslusten och ger en lagom utmaning. För de minsta barnen räcker det kanske med en liten rutschkana, och allt eftersom de blir äldre kan man köpa delar som förlänger rutschkanan eller köpa större rutschkanor som ger många fjärilar i magen när man susar ner.

För varma sommardagar har vi vattenglidbanor i olika former – sådana som man kan åka på magen på och sådana som man kopplar fast trädgårdsslangen i så att det nästan blir som att ha sitt eget äventyrsbad! Sätt en pool i änden av vattenglidbanan för att få sommarens bästa vattenupplevelse i din egen trädgård!
 

Utelek för stora och små

Om det är någon plats som barn tillbringar mycket tid på så är det lekplatsen. Med allt från gungor & gungställningar till rutschbanor och klätterstegar kan du vara säker på att barnen alltid har roligt, och på Jollyroom har vi allt! 

Självklart har vi även mindre rutschkanor för de yngre barnen, för det är klart att de också ska få vara med på det roliga! Här hos Jollyroom hittar du det du behöver för att kunna fixa tidernas bästa lekplats. Vi säljer självklart kända märken som Smoby, Little Tikes och Jungle Gym, som alla erbjuder skojiga och fina uteleksaker för barn. 

Har du en liten Disney-entusiast där hemma har vi både rutschkanor och andra uteleksaker med motiv med favoritfigurerna också, eller varför inte färgrika aktivitetsgym från Little Tikes och uppblåsbara vattenparker från Bestway. Och du, glöm inte att vi har prisgaranti så att du alltid kan vara säker på att du får ett riktigt bra pris på uteleksakerna.