54 träffar

Gungor och gungställningar till aktiva barn i alla åldrar

De flesta föräldrar minns nog alla de roliga stunderna på däckgungorna på skolgården, eller på gungställningen man kanske hade i sin trädgård eller hos mormor och morfar. Känslan av att bli gungad fram och tillbaka, upp och ned – det var nästan som att man kunde flyga! Och var det inte också så att man på skolgården tvunget skulle få upp så många barn som möjligt på däckgungan på en gång?

Hur som helst är gungor något som tilltalar barn i alla åldrar – och så har det nog varit lika länge som gungor har existerat! Att gunga är helt enkelt den ultimata formen av utomhuslek – oavsett om det är en enkel planka i rep upphängd i ett träd, eller plastgungor i en gungställning. Lyckligtvis finns det gungor till barn i alla åldrar att få tag på, så att även de minsta kan vara med! Upptäck lyckan i att gungas högre och högre redan i en babygunga med säker sits.

Hitta rätt gunga eller gungställning till dina barn

Här på Jollyroom har vi ansträngt oss för att ha ett varierat och heltäckande utbud av gungor och gungställningar, i alla tänkbara former och färger. Vi har många både snygga och säkra babygungor från kända märken som WoodliiPlasto och Little Tikes. Här hittar du även de populära och stabila gungställningarna från Hörby Bruk. Om du letar efter en klassisk platt barngunga har vi självklart det också. Eller varför inte en rund tallriksgunga? Eller ett par trapetsringar eller en stor fågelbogunga där man kan gunga tillsammans? Självklart har vi gungor både i praktisk plast och traditionellt trä, både för de små och de lite större barnen.

Oavsett vad du letar efter i gung- och gungställningsväg är sannolikheten stor att du hittar barnens nya favoritleksak här!

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och ta del av de senaste nyheterna och rabatterna!

 

På Jollyroom.se hittar du Nordens största utbud av produkter för barnfamiljen. Hos oss handlar du snabbt, enkelt och alltid till de lägsta priserna. Med 365 dagars öppet köp och en mycket kompetent kundtjänst kan du känna dig trygg att handla hos oss. I vårt sortiment hittar du barnvagnar, bilstolar, kläder för barn och baby, produkter för mamman, massor av inspirerande inredning, leksaker, babyprodukter och mycket mer. Vi erbjuder produkter från välkända varumärken så som Britax, Maxi-Cosi, Baby Jogger, BabyBjörn, Didriksons, Sebra, KidKraft, Ergobaby, Philips Avent, Neonate, Cybex, LEGO och många fler. Välkommen in och kika runt i Nordens största barn- och babybutik på nätet!

Produkten har lagts i kundvagnen
Produkterna har lagts till i varukorgen