Gungor & Gungställningar

Gör om trädgården till en lekplats med gungor och gungställningar för barn och baby. Här finner ni ett brett sortiment av gungor att ha både inomhus och utomhus, i olika färger och storlekar. Välj bland stabila gungställningar i trä, metall och stål från varumärken som Hörby Bruk, Plasto och Pinepeak!
28 träffar.

Gungor och gungställningar till aktiva barn i alla åldrar

De flesta föräldrar minns nog alla de roliga stunderna på däckgungorna på skolgården, eller på gungställningen man kanske hade i sin trädgård eller hos mormor och morfar. Känslan av att gunga fram och tillbaka, upp och ned – det var nästan som att man kunde flyga! Och var det inte också så att man på skolgården tvunget skulle få upp så många barn som möjligt på däckgungan på en gång?

Hur som helst är gungor något som tilltalar barn i alla åldrar – och så har det nog varit lika länge som gungor har existerat! Att gunga är helt enkelt den ultimata formen av utomhuslek – oavsett om det är en enkel planka i rep upphängd i ett träd, eller plastgungor i en gungställning. Lyckligtvis finns det gungor till barn i alla åldrar att få tag på, så att även de minsta kan vara med! Upptäck lyckan i att gungas högre och högre redan i en babygunga med säker sits.

Hitta rätt gunga eller gungställning till dina barn

Här på Jollyroom har vi ansträngt oss för att ha ett varierat och heltäckande utbud av gungor och gungställningar, i alla tänkbara former och färger. Vi har många både snygga och säkra bebisgungor att ha både inomhus och utomhus, korggungor och vanliga gungor från kända märken som Plasto, Pinepeak och Plum. Här hittar du även de populära och stabila gungställningarna från Hörby Bruk för massa utomhuslek. Om du letar efter en klassisk platt barngunga har vi självklart det också. Eller varför inte kombinera gungorna i en större lekställning med en klätterstege och rutschkana?  Eller ett par trapetsringar eller en stor fågelbogunga där man kan gunga tillsammans? Självklart har vi gungor både i praktisk plast och trägungor, både för de små och de lite större barnen.

Oavsett vad du letar efter i gung- och gungställningsväg är sannolikheten stor att du hittar barnens nya favoritleksak här!