56 träffar

Roliga lektält till barnen

Få saker är så roliga för barnen som ett fint lektält eller en lektunnel! Med ett lektält får de små en plats som de kan ha helt för sig själva, där de kan slappa, leka eller läsa en bok, oavsett om det är inomhus eller utomhus i trädgården. Ett lektält är kul oavsett var ni placerar det! Lektält för barn finns i massor av olika modeller. Tipitältet är en ständig klassiker, men det finns också otaliga lektält formade som raketer, hus, borgar och så vidare!

Hitta lektältet som just ditt barn kommer att tycka om

Här på Jollyroom kan vi lektält, och vi har ett jättefint urval med alla modeller du kan tänka dig. Här hittar du de snygga tipitälten med fina mönster som också gör dem till utmärkta inredningsdetaljer i barnrummet, och även massvis av spännande lektält med motiv från populära filmer som Frozen och Minions, eller stora iglooformade lektält med lektunnel. Letar ni kanske efter ett lektält med klassiska figurer såsom Pippi och Bamse? De finns också här! Kort sagt: När det gäller lektält för barn har vi det mesta!

Självklart är de märken vi säljer här på Jollyroom bra och pålitliga. Vi har lektält från Alice & Fox, Cloudberry Castle, Kids Concept och självklart många fler!

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och ta del av de senaste nyheterna och rabatterna!

 

På Jollyroom.se hittar du Nordens största utbud av produkter för barnfamiljen. Hos oss handlar du snabbt, enkelt och alltid till de lägsta priserna. Med 365 dagars öppet köp och en mycket kompetent kundtjänst kan du känna dig trygg att handla hos oss. I vårt sortiment hittar du barnvagnar, bilstolar, kläder för barn och baby, produkter för mamman, massor av inspirerande inredning, leksaker, babyprodukter och mycket mer. Vi erbjuder produkter från välkända varumärken så som Britax, Maxi-Cosi, Baby Jogger, BabyBjörn, Didriksons, Sebra, KidKraft, Ergobaby, Philips Avent, Neonate, Cybex, LEGO och många fler. Välkommen in och kika runt i Nordens största barn- och babybutik på nätet!

Produkten har lagts i kundvagnen
Produkterna har lagts till i varukorgen