Regnhattar & Regnvantar

Under regniga dagar hjälper en sydväst och ett par vattentäta vantar ditt barn att hålla sig torr. På Jollyroom har vi ett brett sortiment av färgglada, fodrade och vattentäta regnhattar och regnössor samt regnvantar för barn och baby!
116 träffar.

Regnhatt

När himlen öppnar sig och regnet börjar ösa ner kan du hålla dina barn torra och glada med Jollyrooms stora urval av regnhattar och sylvester. På Jollyroom förstår vi att det är av högsta prioritet att skydda dina barn från väder och vind, och därför har vi ett brett sortiment av regnhattar som kombinerar funktionalitet med stil. Didriksons, Nordbjørn och Lindberg är populära varumärken som ser till att ditt barn förblir torrt och bekvämt, oavsett hur kraftiga regnskurarna är.

Med reflekterande detaljer, lekfulla mönster och färger kan barnen hoppa i vattenpölar och göra varje regnig dag till ett äventyr. Utforska Jollyrooms stora utbud av regnhattar för barn, där funktionalitet möter lekfullhet!

Regnvantar

Kalla och blöta händer kan förvandla en härlig dag med utomhuslek till en kall upplevelse för barnen. Jollyrooms breda urval av regnvantar kommer till undsättning och ser till att ditt barns händer håller sig varma och torra. I vårt sortiment finns populära varumärken som Didriksons, Nordbjørn och Lindberg, som alla erbjuder vattentäta regnvantar för att hålla regnet borta.

Oavsett om du letar efter ett vattentätt skal för att avvärja regnet eller föredrar fodrade regnvantar för extra värme under kyliga dagar, har vi rätt passform för varje barn. I vårt sortiment finns en mängd olika stilar, mönster och färger, så att ditt barn kan uttrycka sig med sina favoritfärger. 

Från att plaska i vattenpölar till att göra den perfekta lerpajen - Jollyroom har regnvantar som håller barnens händer torra, varma och glada, oavsett vilket väder det är!