Sandlådor

En sandlåda är ett roligt tillägg till trädgården och vi har ett brett sortiment i olika storlekar, material och former. Här finner ni sandlådor som är formade som båtar, med lock eller tak, i både plast och trä. Välj från populära varumärken som Hörby Bruk, Little Tikes, Nordic Play och Woodlii!
17 träffar.

Är det dags att ditt barn får en egen sandlåda?

En sandlåda är så mycket mer än bara en låda med sand. Den är en plats där hela familjen kan vara med och låta kreativiteten ta över, och där ditt barn kan leka med sina vänner i timtal. Det byggs, grävs, krattas och körs, och det är bara fantasin som sätter gränser! För de flesta små barn är det något av en dröm att ha sin egen sandlåda och ditt barn kommer utan tvekan att älska att ni kan bygga ståtliga sandslott tillsammans – och det i er egen trädgård! 
Det är mycket att tänka på när du ska köpa en sandlåda till ditt barn. Hur många barn (eller leksugna vuxna) ska få plats i sandlådan? Och hur vill du täcka över sanden så att den håller sig torr när det regnar och att objudna gäster som grannkatten inte kommer på besök och lägger en överraskning eller två i sanden? Det är en väldigt bra idé att skaffa ett lock eller en duk till sandlådan för att hålla den så ren och insektsfri som möjligt. För dig som gärna vill köpa en sandlåda till ditt barn, men märker att det är ont om plats i trädgården, kan det också vara värt att överväga en mindre lösning som till exempel ett sand- och vattenbord som ni kan ha på terrassen. 

Att välja sandlåda och tillbehör

Vi på Jollyroom älskar utelek och erbjuder därför en stor variation inom utomhusleksaker. Vi har stora sandlådor, små sandlådor och smarta sandlådor med tak så att ditt barn kan njuta i många timmar utan att bli utsatt för direkt solljus under en längre tid, eftersom att skugga alltid finns tillgängligt. Fördelen med en sandlåda i plast är att den är lättare att flytta än en sandlåda i trä och finns i många roliga former. De klassiska sandlådorna i trä är det däremot många som tycker ser extra snygga ut i trädgården. I vårt stora sortiment hittar du också de så kallade 2-i-1-sandlådorna, som kan fyllas med både vatten och sand. 
Här på Jollyroom har vi prisgaranti, vilket innebär att du alltid får ett förmånligt pris. Vi har märken som BIGWoodlii och Little Tikes som har snygga sandlådor i olika utformningar för alla smaker. Glöm inte att ta dig en titt på vårt urval av roliga leksaker till sandlådor, som till exempel skojiga formar, grävmaskiner, hinkar, spadar och krattor. Du har kanske en liten sandkakebagare där hemma som får leva ut sin fulla potential i en ny sandlåda, om de rätta tillbehören finns på plats!