Landningssida_banner_1920x700_Summershop.jpg

Herobanner-sommar-logo.gif

 • Nu smygstartar vi sommaren med att bjuda in till vår sommarshop där ni kan shoppa allt som gör sommaren extra njutbar. Utforska UV-kläder som skyddar och öppnar upp för mer lek under soliga dagar. Sommarkläder – lätta & luftiga för de små med mycket spring i benen. Härliga cyklar i olika storlekar och utföranden. Sulkys och aktivitetsvagnar som låter er fånga varje sommardag med hela familjen! Allt detta och mer – välkomna!

  Läs mer:

  Sommaren 2024 innebär varmt väder och är det perfekta tillfället för barn att dyka ner i en uppsjö av sommaraktiviteter. För föräldrar som är på jakt efter saker att göra i sommar ligger svaret i de underhållande produkter som är skräddarsydda för sommarkul. Från strandlekar, UV-kläder och badkläder som gör en dag vid havet oförglömlig, till pyssel och spel som sätter fart på fantasin under regniga dagar - dessa produkter är nyckeln till en minnesvärd sommar. De är särskilt utformade med barn i åtanke, vilket garanterar att varje produkt är säker, engagerande och pedagogisk i sin rätt. Vi erbjuder även ett brett utbud av sulkys, cykelvagnar, cykelsitsar och resesängar för hela familjens äventyr!

  Skapa oförglömliga sommarminnen med din familj genom att förbereda dig med de bästa produkterna för varje aktivitet. Oavsett om ni planerar äventyr i naturen, vattensport eller avslappnade trädgårdsdagar, se till att ni har allt ni behöver för att njuta av varje stund.

 • Sommarstart_gif_1920x150_avdelare.gif
 • Utelek

 • Sommar innebär högsäsong för utelek och via vårt sortiment kan vem som helst förvandla sin trädgård eller uteplats till en fantastisk lekplats. Utforska och upptäck: lekställningar och gungställningar; lekstugor och picknickbord; pooler, vuxenspa och mycket mer!

 •  

   

 • Cyklar

 • Cykel + sommar = en himmelsk duo som ligger till grund för många av våra bästa sommarminnen. Förgyll barnens sommar med en ny cykel - i vårt välsorterade sortiment hittar ni en mängd olika modeller och varianter som passar barn i alla åldrar.


 •  

 • Kläder & Skor

 • Inför en sommar med mycket spring i benen, lek & bus, soldränkta dagar och strandnärvaro blir allt så mycket bättre med rätt kläder. I vårt sortiment hittar ni sneakers, lätta jackor, fleece, UV-kläder och mer!


 •  

 • Sommarstart_Banner_815x1000_Transport_SE.png
 • Sommarutflykter

  Fånga varje sommardag med vårt sortiment av sulkys, aktivitetsvagnar, bilstolar, cykelsitsar och mer. Här hitta ni storfavoriter från älskade varumärken som Beemoo, Hamax, Cybex och fler!

 • Sommarstart_gif_1920x150_avdelare.gif
 • Sommar 2024

  Medan dagarna blir varmare och kvällarna längre ser familjer fram emot sommaren 2024 med förväntan. Det är en årstid fylld av oändliga möjligheter, glädje och äventyr. Oavsett om du planerar bilresor, stranddagar eller bara vill njuta av naturen från din egen trädgård, kan rätt aktiviteter förändra din sommarupplevelse. På Jollyroom förstår vi vad sommaren innebär för barnfamiljer. Därför har vi ett omfattande sortiment som är utformad för att tillgodose alla aspekter av familjens alla sommaräventyr.

 • Har du preppat dig inför sommarens alla aktiviteter?

  Sommarens äventyr kräver mer än bara förväntan på roliga stunder – det handlar om att utrusta sig för maximal njutning och säkerhet för hela familjen. Se till att dina barn är redo för soliga dagar med skyddande UV-kläder och spännande leksaker som håller dem underhållna i timmar. Våra pooler, vattenleksaker, badkläder och UV-kläder garanterar roliga vatten- och sommaraktiviteter, medan gungställningar och lekställningar ger dem utrymme att utforska och leka fritt. För de som älskar äventyr på vägen erbjuder vi ett brett utbud av säkra och praktiska cykelvagnar och cykelsitsar för sköna utflykter.

  På Jollyroom förstår vi vikten av att göra resor med barn både roliga och smidiga. Vårt sortiment av produkter för resor med små barn gör det enkelt att packa med trygghet. Från kompakta resevagnar för flygplatser och dagsutflykter till smidiga resesängar och bärselar för trygga sov miljöer på nya platser.

  Jollyroom har allt du behöver för en sommar fylld av aktiviteter och nöjen. Gör varje utflykt speciell och stressfri, med vetskapen om att du har den bästa utrustningen för att stödja hela familjens sommaraktiviteter.

 • Inred trädgården med roligheter inför sommaren med Jollyroom

  Tänk dig en trädgård där skratten aldrig tar slut, där varje hörn döljer ett nytt äventyr – fylld med sommaraktiviteter! Med Jollyroom har det aldrig varit enklare att förvandla din trädgård till ett sommarparadis. Dyk ner i vårt urval av pooler, utformade för alla familjestorlekar, som erbjuder uppfriskande badstunder hemma. Våra studsmattor utlovar oändliga hopp och fnitter, medan våra elbilar ger spänning på gröna gräsmattor och sopade trottoarer.

  Lekstugorna bjuder in till fantasifulla lekar och skapar oändliga möjligheter för dina barn att utforska och skapa egna äventyr. Gungorna ger en känsla av frihet och spänning, perfekta för våghalsiga hopp eller avslappnade stunder under sommarhimlen. Upptäck spännande äventyr och sommaraktiviteter med ett brett utbud av lekstugor, gungor och lekställningar!

  På Jollyroom tror vi att de bästa sommarminnena är de man tillbringar tillsammans, när man utforskar, leker och helt enkelt njuter av årstidens skönhet. Med vårt stora utbud som tillgodoser alla aspekter av sommaraktiviteter, stranddagar och trädgårdskul är vi här för att se till att din sommar 2024 blir oförglömlig. Dyk ner i vår värld av sommartillbehör och gör årstiden till en glädjefylld fest för hela familjen!

 • Allt till stranden

  När den ljumma strandbrisen kallar, är det av stor vikt att vara redo med färgglada badkläder och roliga sand- och badleksaker. Dyk ner i vårt utbud av badkläder, allt från bikinis och badbyxor till kompletta badset designade för sommarens alla badstunder. Skydda dina små barn med UV-set och UV-hattar, så att de kan leka säkert i solen. Och låt oss inte glömma UV-tält för de välbehövliga pauserna från solen. När det är dags att varva ner kan du svepa in dem i våra mysiga badrockar och badcapes, perfekta efter en uppfriskande simtur.

  Ingen stranddag är komplett utan en flytväst, badring eller armpuffar! För de barn som precis har börjat upptäcka glädjen med att simma och bada är dessa produkter extra viktiga. De lägger inte bara till ett extra lager av säkerhet utan ökar också självförtroendet, vilket hjälper unga simmare att lära sig och njuta av vattnet. Med klara färger och roliga former är de utformade för att fånga barnens fantasi och förvandla varje badstund till ett äventyr.